Expozitia “Origami Blossom”

Incepand cu 4 februarie pana pe 1 martie , la Galeria de Arta Grand Hotel Traian puteti admira lucrarile elevilor talentati de la Scoala “D.D. Patrascanu” – Tomesti si Scoala Junior – Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Expozitia Origami Blossom poate fi vizitata zilnic intre orele 08.00 – 22.00 pana pe 1 martie 2012.

Evenimentul este si o invitatie adresata elevilor de a privi dincolo de prejudecati si diferente si de a se intalni impreuna pe taramul creativitatii, aflat la inganarea dintre vise si realitate.

Origami reprezinta mai mult decat o arta: castigand popularitatea tuturor popoarelor lumii, origami a devenit un adevarat ambasador al prieteniei si inovatiei.

Ghidandu-se dupa principiile nipone ale plierii hartiei, tainic simbol al intregii creatii, elevii si vizitatorii, totodata, sunt invitati sa-si redescopere propria individualitate, sa redobandeasca ceva din inocenta copilariei si sa-si aminteasca unele dintre minunile propriei culturi: ghiocelul, laleaua pestrita, lebedele.

www.grandhoteltraian.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: