Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

* 6-9 aprilie 2011 * Centrul Expozitional Moldova

Primii 15 ani CAMEX au promovat excelenta si profesionalismul in domeniile reprezentative ale industriei constructiilor. Editia aniversara de la Iasi din perioada 6-9 aprilie va reuni la Centrul Expozitional Moldova companii importante, unele cu o traditie de peste 12 ani in cadrul CAMEX, specialisti in constructii, arhitecti si urbanisti, la cele trei evenimente de referinta: Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, Conferinta Regionala de Arhitectura si Conferinta Regionala de Urbanism.

Invitati speciali ai evenimentelor aniversare CAMEX de la Iasi sunt: Arh. Anca GINAVAR, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului; Arh. Vladimir MODARCA, Presedintele Uniunii Arhitectilor din Republica Moldova si Arhitect Sef al Municipiului Chisinau; Arh. Iurie POVAR, Director General Urbanproiect Chisinau; Arh. Tiberiu FLORESCU, Decanul Facultatii de Urbanism din Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”; Arh. Adrian SOARE, Vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania; Arh. George CARAPANU, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania filiala Iasi-Vaslui si Arh. Mircea GRIGOROVSCHI, Reprezentantul Teritorial al Registrului Urbanistilor din Romania pentru Regiunea Nord-Est.

Simultan cu Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, la Iasi se vor desfasura:

Forumul Regional Construct Week, care va avea loc pe 7 aprilie si va reuni specialisti din constructii, arhitecti si urbanisti. Forumul va aborda subiecte de maxima importanta si responsabilitate precum arhitectura, natura si spatiu public; inconsecvente in administrarea si gestionarea teritoriului; reconsiderarea zonelor urbane in declin; calitatea spatiului public, studiu de caz: municipiul iasi; starea orasului suceava, radiografia tranzitie; modernismul in arhitectura si necesitatea protejarii lui sau arhitectura neoromaneasca.

Seara de Excelenta in Constructii, care se va desfasura pe 6 aprilie si va reuni constructori, arhitecti, oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei locale si judetene din Moldova.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: