Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

* 6-9 aprilie 2011 * Centrul Expozitional Moldova

Primii 15 ani CAMEX au promovat excelenta si profesionalismul in domeniile reprezentative ale industriei constructiilor. Editia aniversara de la Iasi din perioada 6-9 aprilie va reuni la Centrul Expozitional Moldova companii importante, unele cu o traditie de peste 12 ani in cadrul CAMEX, specialisti in constructii, arhitecti si urbanisti, la cele trei evenimente de referinta: Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, Conferinta Regionala de Arhitectura si Conferinta Regionala de Urbanism.

Invitati speciali ai evenimentelor aniversare CAMEX de la Iasi sunt: Arh. Anca GINAVAR, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului; Arh. Vladimir MODARCA, Presedintele Uniunii Arhitectilor din Republica Moldova si Arhitect Sef al Municipiului Chisinau; Arh. Iurie POVAR, Director General Urbanproiect Chisinau; Arh. Tiberiu FLORESCU, Decanul Facultatii de Urbanism din Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”; Arh. Adrian SOARE, Vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania; Arh. George CARAPANU, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania filiala Iasi-Vaslui si Arh. Mircea GRIGOROVSCHI, Reprezentantul Teritorial al Registrului Urbanistilor din Romania pentru Regiunea Nord-Est.

Simultan cu Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, la Iasi se vor desfasura:

Forumul Regional Construct Week, care va avea loc pe 7 aprilie si va reuni specialisti din constructii, arhitecti si urbanisti. Forumul va aborda subiecte de maxima importanta si responsabilitate precum arhitectura, natura si spatiu public; inconsecvente in administrarea si gestionarea teritoriului; reconsiderarea zonelor urbane in declin; calitatea spatiului public, studiu de caz: municipiul iasi; starea orasului suceava, radiografia tranzitie; modernismul in arhitectura si necesitatea protejarii lui sau arhitectura neoromaneasca.

Seara de Excelenta in Constructii, care se va desfasura pe 6 aprilie si va reuni constructori, arhitecti, oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei locale si judetene din Moldova.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: