Expoziția lunii decembrie 2018 la Grand Hotel Traian Iași

Tatiana Todorova (Zagumennaia) născută pe 25 martie 1961 în Chișinău, absolventă a școlii de muzică „Ștefan Neaga”, promoția 1980, expune în luna decembrie 2018 la Galeria de Artă Grand Hotel Traian din Iași.

Începând cu anul 1985, combină activitatea sa pedagogică de profesoară, cu muzica și pictura. Creațiile Tatianei Todorova fac parte din colecțiile personale a iubitorilor de frumos din SUA, Canada, Franta, Germania, Israel, Rusia ,Africa de Sud etc.

Este membră a expozițiilor republicane a Uniunii Artiștilor Plastici Republicii Moldova, din incinta centrului expozițional ”Constantin Brâncuși”.

Prima sa expoziție personală a avut loc în 1993, în incinta Uniunii Teatrale din Chișinău, ulterior lucrările pictoriței fiind expuse în Moscova, Sankt-Petersburg, Toulouse, Lyon, Bonn.

În 2006 a avut loc expoziția personală a Tatianei Todorova în Palatul Europei din Strasbourg (Franța).

În 2007 revine cu o expoziție personală la Chișinău. În 2008, devine membră a ‘’L’Association internationale des Arts Plastiques” din Franța, organizație care întrunește oameni de artă și care activează în parteneriat cu UNESCO FRANCE.

În 2009 are loc expoziția personală ‘’DESCOPERIND REALITATEA‘’ la Chișinău, iar în 2010, Tatiana Todorova deschide Studioul de Creație ‘’BATTERFLY’’ combinând muzica cu pictura și art – terapia. În 2018 are loc expoziția personală ‘’PICTURA în MUZICĂ’’ în incinta Filarmonicii Naționale a Republicii Moldova.

Expoziția de pictură „Anatomia sufletului” urcă pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian în perioada 1-31 decembrie 2018.

Intrarea este liberă.

INFO

Galeria de Arta ”Grand Hotel Traian”

Iasi, Piata Unirii nr.1

Web: www.grandhoteltraian.ro

FB: www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: