Expozitia itineranta Corneliu COPOSU

expo-02

In cadrul Centenarului Corneliu Coposu- “100 de ani de la nasterea lui Corneliu COPOSU”, va fi  organizat in Municipiul Iasi un eveniment care sa aduca in atentia opiniei publice personalitatea lui Corneliu Coposu .

In acest context va fi  expusa in Municipiul Iasi  ”Expozitia itineranta Corneliu COPOSU”. Expozitie modulara, formata din roll-upuri va fi organizata de catre Asociatia Crestin Democrata – Romania de Maine in parteneriat cu Fundatia Hanns Seidel.

Aceasta expozitie itineranta a fost deja expusa la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti, Spatiul Symposium, in cadrul programului Nocturna Bibliotecilor, la Biblioteca Judeteana Timis, la Bastionul Terezia, Secția de artă Deliu Petroiu , in foaierul salii de sedinte a Consiliului Judetean Caras Severin , la Biblioteca Judeţena “A.D. Xenopol” Arad si la Biblioteca Centrala Universitara “LUCIAN BLAGA” din Cluj-Napoca.

Expozitia  va fi deschisa  in cadrul Casei de Cultură „Mihai Ursachi”, in perioada 29  noiembrie 2014 -6 decembrie 2014 iar vernisajul  expoziției  va avea loc, sâmbătă  29  noiembrie 2014, ora 11.00.

Vor prezenta: Domnul Prof. Univ. Mihai DORIN; Ing. Mircea MURESANU – Presedintele Asociatiei Crestin Democrate- Romania de Maine.

INFO

Casa de Cultura “Mihai Ursachi”

Adresa: Bd. “Carol I”, Parcul “Copou”

Tel.: 0232.267547

www.culturacopou.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: