Expozitia itineranta Corneliu COPOSU

expo-02

In cadrul Centenarului Corneliu Coposu- “100 de ani de la nasterea lui Corneliu COPOSU”, va fi  organizat in Municipiul Iasi un eveniment care sa aduca in atentia opiniei publice personalitatea lui Corneliu Coposu .

In acest context va fi  expusa in Municipiul Iasi  ”Expozitia itineranta Corneliu COPOSU”. Expozitie modulara, formata din roll-upuri va fi organizata de catre Asociatia Crestin Democrata – Romania de Maine in parteneriat cu Fundatia Hanns Seidel.

Aceasta expozitie itineranta a fost deja expusa la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti, Spatiul Symposium, in cadrul programului Nocturna Bibliotecilor, la Biblioteca Judeteana Timis, la Bastionul Terezia, Secția de artă Deliu Petroiu , in foaierul salii de sedinte a Consiliului Judetean Caras Severin , la Biblioteca Judeţena “A.D. Xenopol” Arad si la Biblioteca Centrala Universitara “LUCIAN BLAGA” din Cluj-Napoca.

Expozitia  va fi deschisa  in cadrul Casei de Cultură „Mihai Ursachi”, in perioada 29  noiembrie 2014 -6 decembrie 2014 iar vernisajul  expoziției  va avea loc, sâmbătă  29  noiembrie 2014, ora 11.00.

Vor prezenta: Domnul Prof. Univ. Mihai DORIN; Ing. Mircea MURESANU – Presedintele Asociatiei Crestin Democrate- Romania de Maine.

INFO

Casa de Cultura “Mihai Ursachi”

Adresa: Bd. “Carol I”, Parcul “Copou”

Tel.: 0232.267547

www.culturacopou.ro

PE ACEEASI TEMA:

Expoziția IAŞI, ORAŞ AL PICTORILOR

Expoziție în aer liber: „Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz”

Vioara lui George Enescu la Ateneul Național din Iași

Expoziția „Personalități grecești care au jucat un rol în istoria românilor, din antichitate până în zilele noastre”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Politehnica Iași Basketball vs. ABC Laguna București

Tur dedicat Unirii Principatelor Române

Călătorește cu Tramvaiul Unirii!

Evenimente in cadru restrans pe 24 ianuarie, la Iasi

Scrie un comentariu: