Expoziția internațională de pictură „IARNA ÎN MOLDOVA”

Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în calitate de partener al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi, vă invită să vizitați, în perioada 10 – 28 februarie 2021, la Palatul Culturii din Iași, expoziția internațională de pictură „Iarna în Moldova”.  

In cadrul acesteia vor fi expuse 124 de lucrări cu tematică de iarnă, realizate de tinerii din localitățile Bodești – Scânteia, Oboroceni – Heleșteni și Sticlăria – Scobinți, de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, de la Colegiul tehnic „Ion Holban”, de la Școala Gimnazială „George Coșbuc”, de la Asociația „Tradiție
pentru viitor” și de la Fundația „Solidaritate și speranță” din Iași, precum și de la Școala de Arte Plastice pentru copii din Municipiul Bălți – Republica Moldova, de la Centrul Bucovinean de Artă și Școala de Artă Plastică „Artur Verona” din Cernăuți – Ucraina.

Expozitie este deschisa la Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”. Accesul publicului pentru vizitarea acestei expoziții este gratuit și se face respectând normele impuse în contextul pandemiei.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

Webwww.palatulculturii.ro

FBwww.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

Instagram: palatulculturii_iasi

YouTubePalatul Culturii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: