Expoziția de pictură și desen a artiștilor plastici basarabeni Veronica Iftodii și Gheorghe Lisița

expozitie de pictura galeria de arta grand hotel traian iasi afis iftodii lisita
Galeria de Arta Grand Hotel Traian va invita marti, 1 aprilie, ora 18:00 la Vernisajul Expoziției de pictură și desen a artiștilor plastici basarabeni Veronica Iftodii și Gheorghe Lisița.
Expoziția va aduce în fața publicului tablouri cu tematici diverse: portret, nud, natură statică, peisaje și compoziție figurativă. Lucrările sunt efectuate de artiști în tehnică de ulei pe pânză și acuarelă-pastel pe hârtie.

Gheorghe Lisița (n. 1982) și Veronica Iftodii (n. 1985) sunt absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Începând cu anul 2010 Gheorghe Lisița este membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din R. Moldova, iar Veronica Iftodii este membru stagiar.

Pe parcursul anilor cei doi artiști plastici au în palmares mai multe expoziții personale și de grup atât în țară cât și peste hotare, în țări cum ar fi: Polonia, Suedia, Turcia, România. Colecții private: R. Moldova, România, Federația Rusă, Ucraina, Franța, Italia, SUA, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit la Marii Britanii și Irlandei de Nord, Spania, Suedia, Turcia, Armenia, Azerbaidjan.

Ultima expoziție a artiștilor plastici desfășurată în Româniaa avut loc la Palatul Parlamentului, București, Saloanele “Constantin Brâncuși” în noiembrie 2012.

Expoziția de pictură și desen va fi deschisă în perioada 1-30 aprilie 2014. Pentru mai multe detalii accesați:

INFO

Grand Hotel Traian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: