Expozitia foto “Pamir – Romani Pe acoperisul lumii”

Pasionatii artei fotografice si ai calatoriilor sunt invitati la expozitia de fotografie Pamir- Romani pe acoperisul lumii, la Galeria “Stefan Dimitrescu ” din cadrul Studioului TVR Iasi.

La 6 august 2010 Lucian Rosu, Adrian Fako, Tiberiu Pintilie  si Radu Simon au devenit cea mai tanara echipa de alpinisti din Romania care a urcat un munte mai înalt de 7000. Dupa aproape un an de zile, temerarii alpinisti va aduc la Iasi decorul  spectaculos al lantului muntos Pamir, destinatie de vis pentru oricine. Prin fotografiile realizate, autorii va invita la o calatorie la altitudine, alaturi de ghetari, crevase si furtuni de zapada.

Despre expozitia de fotografie si despre noile proiecte ale echipei condusa de Lucian Rosu vor vorbi artistul fotograf Ozolin Dusa si profesorul universitar Corneliu Iatu, de la Facultatea de Geografie din Iasi. Evenimentul face parte din seria de manifestari care marcheaza 20 de ani de la înfiintarea TVR Iasi.

Expozitia este deschisa in perioada 14 – 29 iulie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: