Expozitia figurilor de ceara “Mit, Fictiune si Realitate”

 

In perioada 1 decembrie 2011 – 8 ianuarie 2012 Muzeul de Istorie Naturala din Iasi prezinta expozitia “Mit, Fictiune si Realitate”, o colectie de exponate din patrimoniul Muzeului Figurilor din Ceara din Sankt Petersburg, Rusia. Acesta este al doilea muzeu de acest tip din lume, colectia sa continand peste 1500 de piese. Spre deosebire de alte muzee, este specializat in expozitii itinerante, aproximativ 40 de expozitii a cate 25-30 de figuri calatorind prin diverse parti ale globului.

Expozitia de fata face parte din randul evenimentelor cu care nu ne intalnim in fiecare zi; poate fi o atractie deosebita pentru copii, care au posibilitatea de a admira personajele preferate din filme sau desene animate, dar poate fi la fel de interesanta si pentru adulti, care pot intalni aici personalitati politice ale secolului XX, artisti celebri, personaje mitologice, curiozitati antropologice.

Expozitia este deschisa zilnic (in afara de luni) intre orele 09.00 – 18.00, pina pe data de 8 ianuarie.

Taxa de vizitarea a expozitiei si Muzeului este de 9 lei pentru adulti, 7 lei pentru copii, elevi, studenti, pensionari si 6 lei pentru grupuri organizate.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Expozitia figurilor de ceara “Mit, Fictiune si Realitate””

  1. paula says:

    Noi am fost sambata 3 dec la ora 16.30 la muzeu si era inchis.Pai hotarati-va care orar e bun.Ei spun ca pe internet e gresit, caci sambata e deschis pana la 15.

Scrie un comentariu: