Expozitia ”DON’T STOP!” – Raluca Hreniuc, 30 aprilie-17 mai 2013

Galeriile de Arta „Ion Neagoe” Iasi vor gazdui, începând cu data de 30 aprilie 2013, expozitia intitulata DON’T STOP!, semnata de artista Raluca Hreniuc. Evenimentul expozitional este organizat de Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” Iasi în colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici din România – Filiala Iasi si cuprinde o selectie de lucrari de grafica si sculptura ce vor putea fi vizionate pâna pe data de 17 mai 2013.

Lucrarile expuse preiau si transmit atitudini si interpretari emoţionale, transformând morfologia corpului omenesc în compozitii unice care reflecta viziunile si profunzimile interioare ale artistei.

Din punct de vedere conceptual, creatiile plastice sunt grupate în teme elaborate care percep si comunica forma lirica a corpul uman, în stari de atemporalitate.

Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul este sustinut de ansamblul rafinat al creatiilor plastice care confirma talentul artistei si dimensioneaza compozitiile în evolutii unice, exprimând mesajul de a gândi pozitiv, de a nu te opri si de a merge mai departe.

Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00.

Expozitia va fi prezentata de profesor univ. dr. Constantin Tofan si lector univ. dr. Horia Costin Chiriac. Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vrânceanu, director Casa Corpului Didactic Iasi. PR & coordinator eveniment, profesor Carmen Sîrbu

CONCEPT

Don’ t stop! Nu te opri din calatoria în care te invit, prin lumea simbolurilor, pe trasee de linii si forme! Cauta dincolo de vizibil, în lupta continua a vietii, spre dobândirea de noi tinuturi, de spirit si suflet, dincolo de trup…  Vino, ca pornind de la ”Ea”, anonima, unica si omniprezenta femeie, sa privesti, sa simti si sa primesti mesajul meu subtil, sa încercam sa gasim împreuna calea vitalitatii, a renasterii, a reînceputului, din nou, neîncetat, mai bun, indiferent de cotiturile vietii prin care ca umili muritori trecem. Don’ t stop! Sculptor, profesor drd. Raluca Hreniuc

INFO

Galeria de Arta ”Ion Neagoe”

Str. Octav Botez, Nr. 2A Iasi,
Cod: 700116

www.ccdis.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: