Expozitia de pictura Red Convergent – Romeo Ionescu, 10-20 decembrie

Uniunea Artistilor Plastici din România – Filiala Iasi vă invită să vizionati expozitia de pictură intitulată “Red convergent”. Expozitia este găzduită de Galeria Cupola Iasi şi poate fi vizitată zilnic, în perioada 10 – 20 decembrie 2013. Intrarea liberă!

În lucrările prezentate pe simeze, plasticianul Romeo Ionescu rezonează cu expresia emotională a vibratiilor artei ca instrument de exprimare a meditatiilor spirituale care bat odată cu inima artistului. Parcursul expozitional a fost gândit pe coordonate grupate în teme şi atitudini care preiau valorile morfologice a profunzimilor interioare derivate în viziuni figurative şi abstracte.

Artistul prezintă în mod subiectiv spiritul si atmostfera cosmologică a lumilor boeme care caracterizează eminamente sugestiv consonantele cu axul tematic al conceptului, dezvăluind evolutii puternic documentate pe suprafetele de lucru.

Surprinzând prin demonstratiile sale, interpretările plastice etalate de pictor criptează etape si trăiri subliniate prin limbajul metaforic al culorilor, liniilor si centrelor de interes.

Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul expozitional oferă vizitatorilor o paletă largă de picturi prezentând adoratia plasticianului fată de natură si peisaj.

INFO

Galeriile Cupola

Strada Cuza Voda, nr.2

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: