Expoziția de pictură „Office Line” a artistei Diana Ivanov

AFIS-EXPO-DIANA

Librăria Cărturești, Iulius Mall Iași și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași organizează în parteneriat cu “Doamna de pictură” în perioada 22 decembrie 2015 – 5 ianuarie 2016, expoziția de pictură „Office Line”.

Inedita expoziție semnată de artista Diana Ivanov reunește lucrări de pictură elegante şi rafinate, un univers al creației care radiază și ne contaminează de frumos prinzănd viață pe pânză.

Selecția de lucrări etalează creații plastice extrem de variate care încurajează depașirea propriilor limite și a prejudecatilor societății contemporane.

Lucrările interoghează ultimile tendințe din artă fiind formulate într-o dimensiune catalizatoare a picturii moderne, fiind un grandios exerciţiu vizual şi o sublimare a frumosului pentru ca acesta să vină și între noi și să ne dea putere să mergem înainte.

Conceptul expoziției

In esență, “Office line” tratează problema căutarii permanente a Fericirii de către Om și oferă o soluție în acest sens, prin obținerea echilibrului și armoniei între rațiune și suflet cu ajutorul intervenției esențiale a artei și a instrumentului său, artistul. Omul nu poate trăi în contradicție cu spațiul din jurul său, omul trebuie să găsească acele pârghii prin care să se regăsească mereu în mediul în care trăiește, iar arta va suplini acest echilibru cu ajutorul culorilor, al simbolurilor, al liniilor și al formelor.

Expoziția este un manifest împotriva propriilor limite sau a prejudecăților care pot forma o societate conformistă și lipsită de culoare. Căutarea acestei armonii între lumea spirituală și cea rațională va determina și obținerea acelui echilibru interior de care toți avem atât de multă nevoie!

Am creat această expoziție, “ Office line” pentru o prietenă dragă, o “office lady”, alături de care descopăr noi și noi întrebări la care nu am aflat încă răspunsul. Mulțumesc Veronica!Diana Ivanov

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,EMOȚIA CROMATICII” – OTILIA EVA

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,FERESTRE CU ÎNGERI” – ANGELICA MIRELA PAGU

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,TAINA LUMINII” – DORU CERNEA

EXPOZIȚIA DONAȚII / DONATORI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Super concert Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică si foc de artificii

Jazz În Copou© Last JAM SESSION 2018

Concert extraordinar HOLOGRAF @ Iasi

Petre Roman isi lanseaza cartea la Iasi

Scrie un comentariu: