Expoziția de pictură „Office Line” a artistei Diana Ivanov

AFIS-EXPO-DIANA

Librăria Cărturești, Iulius Mall Iași și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași organizează în parteneriat cu “Doamna de pictură” în perioada 22 decembrie 2015 – 5 ianuarie 2016, expoziția de pictură „Office Line”.

Inedita expoziție semnată de artista Diana Ivanov reunește lucrări de pictură elegante şi rafinate, un univers al creației care radiază și ne contaminează de frumos prinzănd viață pe pânză.

Selecția de lucrări etalează creații plastice extrem de variate care încurajează depașirea propriilor limite și a prejudecatilor societății contemporane.

Lucrările interoghează ultimile tendințe din artă fiind formulate într-o dimensiune catalizatoare a picturii moderne, fiind un grandios exerciţiu vizual şi o sublimare a frumosului pentru ca acesta să vină și între noi și să ne dea putere să mergem înainte.

Conceptul expoziției

In esență, “Office line” tratează problema căutarii permanente a Fericirii de către Om și oferă o soluție în acest sens, prin obținerea echilibrului și armoniei între rațiune și suflet cu ajutorul intervenției esențiale a artei și a instrumentului său, artistul. Omul nu poate trăi în contradicție cu spațiul din jurul său, omul trebuie să găsească acele pârghii prin care să se regăsească mereu în mediul în care trăiește, iar arta va suplini acest echilibru cu ajutorul culorilor, al simbolurilor, al liniilor și al formelor.

Expoziția este un manifest împotriva propriilor limite sau a prejudecăților care pot forma o societate conformistă și lipsită de culoare. Căutarea acestei armonii între lumea spirituală și cea rațională va determina și obținerea acelui echilibru interior de care toți avem atât de multă nevoie!

Am creat această expoziție, “ Office line” pentru o prietenă dragă, o “office lady”, alături de care descopăr noi și noi întrebări la care nu am aflat încă răspunsul. Mulțumesc Veronica!Diana Ivanov

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Expozitia de pictura ”O privire asupra intimitatii” – George Cernat

Expoziţia Horea Paştina: „Lumină lină lini lumini”

IATA pOMUL – expozitia lunii ianuarie la Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Expozitia de pictura ”Interferente” – Nicoleta Gaiginschi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: