Expozitia de pictura ”Fereastra spre cer” la Galeriile “Dana”

Galeriile de arta Dana

Pana la sfarsitul lunii, iesenii pot vizita la Galeriile “Dana”, din Str. Lapusneanu, expozitia de pictura “Fereastra spre cer”, semnata de Elena Gabriela Dobre.

Expozitia a fost vernisata pe 6 august, in prezenta criticului Petru Bejan. Originara din Ploiesti, tanara artista a urmat studiile la Bucuresti, fiind absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii Nationale de Arte. Pana in prezent, Elena Gabriela Dobre a avut expozitii personale in Bucuresti, Ploiesti si Costinesti.

La Iasi, a participat cu lucrari in cadrul concursului international de arta plastica „Eminesciana”. De asemenea, a raspuns invitatiei lansate de Galeriile „Dana”, de a fi prezenta la o tabara de pictura care s-a desfasurat in localitatea Hodora. Artista este specializata, de asemenea, in pictura murala, mozaic, grafitti si decoratiuni interioare.

Tot pana pe 31 august, pot fi admirate in spatiul expozitional „La Gard”, din Parcul Copou, cele 40 de portrete ale unor cunoscute personalitati iesene realizate de Zamfira Barzu. Acestea sunt reunite in expozitia „Expresii si tipologii”, care a fost vernisata in luna iunie la Galeriile „Dana”. Printre chipurile „zugravite” de artista  se numara cele ale scriitorilor Dan Lungu, Emil Brumaru sau Adi Cristi.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

INFO

Adresă: Str. Lapusneanu, nr.7-9 / Str. Prof. Cujba, nr. 17

Site: www.danagallery.ro

facebook.com/galeria.danaiasi

Telefon: 074 001 6275; 077 090 8208

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: