Expozitia de pictura ”Cross The Street”, 7-24 mai

Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iasi organizeaza in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din România – Filiala Iasi, expozitia de pictura CROSS THE STREET. Evenimentul expozitional este gazduit de Galeriile de Arta „Ion Neagoe” Iasi si aduce in atentia publicului o colectie de lucrarile semnate de pictorita Diana Ivanov.

Ferindu-se de limitele impuse de culoare si forma, creatiile expuse dezvaluie o parte din talentul si maiestria remarcabilei artiste.

Demonstrând forta si dinamism, artista surprinde prin rafinament in stapânirea culorilor si tehnicilor plastice.

Imersiune in tuse elegante si ferme, colectia se distinge prin  compozitii marcate de simboluri care exprima sensibilitate, emotie si forta.

“Cross the street” comunica bucuria creatiei, exprimând metaforic sarbatoarea increderii in propriile forte, in puterea de a-ti depasi limitele si de a  merge inainte. Publicul iesean este invitat sa viziteze expozitia in perioada 7 – 24 mai 2013, de luni pâna vineri, intre orele 9.00 si 16.00. Accesul este liber.

Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00. Expozitia va fi prezentata de profesor univ. dr. Constantin Tofan si lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.

Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vrânceanu, director Casa Corpului Didactic Iasi.

CONCEPT

Cross The Street este un apel catre toti iubitorii de Frumos sa-si exprime dragostea si bucuria vietii prin vibratiile culorilor! Conceptul expozitiei doreste sa aduca in prim plan veselia, subtilitatea si neprevazutul artei ce poate veni de peste tot daca privim atent, liber si fara prejudecati! Forta formelor si a culorilor poate fi si forta noastra, iar infrângerile pot fi cele mai mari victorii atunci când ai curajul sa traversezi strada! Cross the street ! Pictor, profesor Diana Ivanov

INFO

Galeria de Arta ”Ion Neagoe”

Str. Octav Botez, Nr. 2A Iasi, Cod: 700116

www.ccdis.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: