Expozitia de pictura „Copacul Sacru”

expozitie-copacul-sacru-afis-iasi-2014

Galeriile de Artă “I” ale Centrului de Studii Europene Iași – U.A.I.C. etalează arta frumosului în perioada 5 – 30 iunie 2014.

Oferind tuturor iubitorilor de artă șansa unei călătorii culturale în lumea expresiei emoţiilor şi a atitudinilor, maestrul Constantin Tofan surprinde perspective unice asupra peisajului.

Focalizând rafinamentul paletei cromatice într-o seducție a culorilor și criptărilor plastice, colecţia de picturi “Copacul sacru” oferă spre contemplare muzica divină a metaforelor plastice dezvăluind minunata lume a interpretărilor spirituale ale artistului.

Expoziția este o colecție de visuri, o simfonie de forme, culori și linii care propune privitorului esențializările geniului artistic în minuni dăruite la fiecare simeză.

Evenimentul expozițional este organizat în cadrul Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, ediția a V- a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAER 2014, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Axa: Culturi și civilizații.

Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa” susține proiectul “Iași – Capitală Culturală Europeană.”

INFO

Galeria de arta “I”

Carol I, nr. 19 Iasi, Romania

Tel: 0232 201 102, int. 2435

www.facebook.com/galeria.i

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: