Expozitia de grafica ”Esente” @Galeria de Arta Grand Hotel Traian Iasi

mina-carp

Galeria de Arta Grand Hotel Traian Iasi, găzduiește în perioada 1 – 31 decembrie 2014 expoziția de grafică “Esențe” semnată de artista Mina Carp – Fechete.

Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul expozițional este susținut de o colecție de lucrări care confirmă și dimensionează evoluții unice comunicând rafinate forme de expresie din universul interpretărilor plastice, culori și ritmuri. Expoziția “Esențe” transmite stări și atitudini, dezvăluind profunzimile meditațiilor spirituale în teme elaborate care documentează compozițiile oferind vizitatorilor interpretări simbolistice figurative şi abstracte.

Conceptul expoziției

Transpun pe hârtie idei, gânduri; îmi doresc ca visul meu întrupat în zboruri să te găsească pe tine, privitorule, ca pe un prieten drag și sincer. Urmărește răsăritul și apusul, frunzele moarte în drum, cărările vieții în dimineți senine și bucură-ți ochii, sufletul, viața împreună cu mine. Sunt în cuvânt, în limbajul atât de colorat, atât de maiestru reprezentat pentru ochii noștri doar o legătură, verigă de culoare în labirintul neiertătot al vieții. Conceptul spiritual transcede culorile, le calmează avântul pe care de multe ori nu mi-l pot stâpâni.Mina Carp Fechete

INFO

Galeria de Arta ”Grand Hotel Traian”

Iasi, Piata Unirii nr.1

www.grandhoteltraian.ro

www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: