Expozitia de fotografie “Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar” / “Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar”

In cadrul seriei de evenimente CaféKultour 2012, Centrul Cultural German Iasi are placerea de a va invita la vernisajul expozitiei foto-literara Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar / Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar a artistei Christel Wollman-Fiedler care va avea loc miercuri, 4 aprilie, la ora 17.00 in London Pub.

Christel Wollmann-Fiedler lucreaza ca fotograf independent si scriitoare in Berlin. Pana acum a vernisat peste 40 de expozitii foto-literare in diferite tari din Europa si a scris noua carti. Ea a mers pe urmele lui Friedrich Schiller in intreaga Germanie, a fotografiat toate locurile importante din viata marelui poet, despre care a scris mici povestioare. Astfel a luat nastere expozitia   Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar / Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar.

Expozitia poate fi vizitata intre 4 si 29 aprilie in London Pub in cadrul seriei de evenimente Cafekultour 2012.

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: