Expozitia de fotografie “Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar” / “Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar”

In cadrul seriei de evenimente CaféKultour 2012, Centrul Cultural German Iasi are placerea de a va invita la vernisajul expozitiei foto-literara Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar / Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar a artistei Christel Wollman-Fiedler care va avea loc miercuri, 4 aprilie, la ora 17.00 in London Pub.

Christel Wollmann-Fiedler lucreaza ca fotograf independent si scriitoare in Berlin. Pana acum a vernisat peste 40 de expozitii foto-literare in diferite tari din Europa si a scris noua carti. Ea a mers pe urmele lui Friedrich Schiller in intreaga Germanie, a fotografiat toate locurile importante din viata marelui poet, despre care a scris mici povestioare. Astfel a luat nastere expozitia   Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar / Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar.

Expozitia poate fi vizitata intre 4 si 29 aprilie in London Pub in cadrul seriei de evenimente Cafekultour 2012.

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: