Expoziția de fotografie “Poveștile venețiene” @Ateneul din Iasi

“Buongiorno Maschera”, și tresar mă umplu de energie și simt că trăiesc într-o lume magică.
Sunt îndrăgostit de Veneția în Carnaval când întreaga insulă se transformă într-un imens studio foto cu un fundal plin de istorie și având ca modele minunatele “Maschere”. Impresionantele costume împreună cu mișcările grațioase ale modelelor transformă orașul într-un tărâm de basm. Cele mai bune modele din lume precum și cei mai buni fotografi își dcestea sunt lucrate manual cu atenție deosebită la detalii. Optsprezece zile de carnaval și unele modele pregătesc pentru fiecare zi o altă costumație.

Poveștile venețiene  au fost scrise cu lumină în decursul a trei ani de carnaval venețian, fiecare revenire a mea în Veneția fiind o nouă experiență cu noi descoperiri și redescoperiri.

Măștile sau “maschere” cum le spun venețienii, nu necesită a fi plătite pentru timpul și efortul lor, ele doresc să întâlnească fotografi creativi ce să le fotografieze în ipostaze cât mai spectaculoase și bineînțeles să le trimită fotografiile. Înarmat cu zâmbete și cărți de vizită am reușit o mulțime de conexiuni printre “maschere” și fotografi din întreaga lume. Vă invit să vedeți Carnavalul venețian prin ochii mei!” Paul Pădurariu

Visul lui Paul este să poată îndeplini dorința tuturor celor care i-au spus „Aș vrea ca momentul acesta să dureze pentru totdeauna”. Și asta face. Cu dragoste de oameni și pasiune pentru viață.

Vino să-l cunoști pe Paul. Miercuri, 1 martie 2017, ora 18.00 la vernisajul expoziției de fotografie „Poveștile venețiene”  ce va avea loc în Foaierul Ateneului din Iași.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

”2 ani, 8 luni si 3 zile” @Ateneul din Iasi

Trupa de Teatru și Improvizație IDIOT, din nou la Ateneu

Spectacolul de teatru „Momo” al trupei Gala @Ateneul din Iasi

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Rapunzel”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: