Expozitia de fotografie ”Paris – franturi de privire”

In perioada 3 – 24 octombrie 2011, Casa de Cultura „Mihai Ursachi” va invita sa vizitati Galeria „LA GARD”: ”Paris – franturi de privire” / Expozitie personala de fotografie Ozolin Dusa.

“Parisul este un oras aparte. Despre el s-au scris mii de tomuri, s-au compus nenumarate melodii, filme de succes s-au turnat pe strazile lui. Marii artisti ai lumii s-au regasit in inima acestui oras aparte,  innobilandu-l cu rodul muncii lor. Orice vizita in Paris este o experienta extraordinara. Unica. Orice despartire de el iti aduce regretul ca timpul care i l-ai acordat a fost prea scurt. Mereu promiti ca vei reveni!
Parisul – orasul in care sa mergi o viata, an de an, fara sa te plictisesti, fara sa-l descoperi in totalitate. O expozitie de 62 de imagini color, pe gardul Parcului Copou, darul artistului fotograf pentru concitadini. O imagine actuala a unui Paris viu, vizitat anual de milioane de turisti care, si ei, il iubesc neconditionat.” – Ozolin DUSA

Ozolin Dusa (n 01.03.1961, Dorohoi, Botosani). Absolvent al Liceului Pedagogic Botosani. Absolvent al Academiei de Arte GEORGE ENESCU din Iasi, departamentul Teatru, sectia Teatrologie. Masterand al aceleeasi Universitati, sectia Foto-video. Initiator, impreuna cu Centrul Cultural Francez din Iasi al „Atelierului de Fotografie” (coordonare efectiva perioada ianuarie-iulie 2008). Initiator si coordonator (in 2009) al „Noului Atelier de Fotografie”, cu intalniri saptamanale (lunea) si Coordonatorul „Galeriei de la Cafenea”, ambele la Libraria Avant-garde din Iasi (http://www.noulatelierdefotografie.blogspot.com). Actualmente coordonatorul Asociatiei FOTO IASI: www.fotoiasi.net si al Galeriei permanente de Fotografie ”Foayer”, cu sediul la Ateneul Tatarasi din Iasi. Autor al unor fotografii expuse in saloanele internationale de gen din Romania, Argentina, Germania, Brazilia, Belgia, Portugalia, India, Scotia, Letonia, Polonia, Iugoslavia, Malaezia, China, Anglia, Japonia, Taiwan, Republica Moldova.

Galeria „La Gard” este deschisa nonstop,  cu ajutorul a 16 panouri expuse pe gardul Parcului Copou din Iasi. Printr-un concept nonconformist, care-si propune apropierea publicului larg de arta – si invers – „La Gard” este singura galerie din Romania ce prezinta  in aer liber, permanent, o expozitie de arta plastica.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: