Expozitia de fotografie ”Maschere di Venezia”, 6 martie-13 aprilie

Afis expo Golia

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi persevereaza in incercarea sa de a incuraja si de a promova valorile locale si creatia artistilor ieseni , ceea ce a dus la organizarea celei de doua expozitii a artistului fotograf Marius Romila in Turnul Golia, binecunoscut deja publicului ca si coautor al expozitiei precedente intitulate « IMPREUNA ». Expozitia propune o tema inedita si mai putin cunoscuta publicului nostru si anume Mastile Carnavalului de la Venetia.

Aceasta expozitie intitulata « MASCHERE DI VENEZIA » poate fi vizitata in Turnul Golia-et.I si  contine 34 de fotografii color cu imagini ale mastilor de la Venetia. Aceeasi expozitie propune la et. II al Turnului Golia un grupaj de 22 de fotografii reunite sub titlul « LOCURI DE POVESTE ».

Ambele teme ale expozitiei fotografice si anume Mastile de la Venetia si Locuri de poveste transpun privitorul intr-o lume deosebita , o lume a frumosului, transmitând o stare de optimism dar si de reflectie.

Expozitia beneficiaza de inaltul patronaj al Asociatiei Artistilor Fotografi din România(A.A.F.R.) nr. 012/2013. In sustinerea acestui demers artistic Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi a editat si doua albume foto ce contin impreuna cele 56 de fotografii reunite in expozitia “Maschere di Venezia”, un album pentru tema “Maschere di Venezia” si un album pentru tema “Locuri de Poveste”.

PROGRAM VIZITARE

Publicul va putea vizita expozitia  in perioada 06.03.2013- 13.04.2013, in intervalul orar 10-17 (luni-vineri) si 10-14(sâmbata). Pretul unui bilet pentru vizitarea expozitiei este de 3 lei.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi a fost infiintata in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia”, proiect premiat in anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizatiei europene Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural la sectiunea CONSERVARE si isi propune restaurarea, protectia, conservarea si promovarea obiectivelor turistice din judetul Iasi in vederea realizarii si dezvoltarii unui turism sustenabil.

INFO

www.iasi-info.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: