Expozitia de fotografie “LUT”

Casa de Cultura “Mihai Ursachi” a Municipiului Iasi si Clubul Fotografilor va invita in perioada 18 iunie – 2 iulie 2012, la Galeria La Gard, sa vizitati expozitia de fotografie “LUT”.

Fotografii de: Stefan Abageru, Nicu Apostu, Sorib Arustei, Andrei Bobu, Catalin Chiriloi, Gheorghita Epureanu, Stefan Mardare, Carmen Parii,  Antoaneta Popa, Claudiu Raileanu,  Cristi Tibu.

Expozitia este alcatuita din 27 de fotografii realizate in excursii la atelierele de ceramica traditionala Florin Colibaba -Radauti, Suceava, Ionela Mihuleac – Iasi, Dumitru Ifrim – Schitu Stavnic, Iasi si atelierul de ceramica neagra al familiei Magopat – Marginea, Suceava.

Expozitia de fotografie “LUT” este un omagiu adus maestrilor ceramisti prilejuit de editia aniversara cu nr. XXX a Targului de Ceramica Traditionala “Cucuteni 5000″, care se desfasoara in perioada 29 iunie – 1 iulie 2012, in Parcul Copou din Iasi. Acest eveniment este organizat de Consiliul Judetean, Primaria Municipiului, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale si Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu National.

In aceeasi perioada, in Galeria de Arta “Labirint” a Casei de Cultura “Mihai Ursachi” a Municipiului Iasi Dan Mititelu prezinta Expozitia de fotografie “Mesteri, mesterite si calfe prin Targul Iesilor”. Mai multe detalii in http://dan-mititelu.ro/alternative/?page_id=7788.

Autorii celor doua expozitii, “Lut” si “Mesteri, mesterite si calfe prin Targul Iesilor” se vor intalni cu pasionatii de fotografie sambata, 30 iunie 2012, de la ora 21, in Parcul Copou.
Discutiile vor fi urmate de o proiectie in aer liber a mai multor imagini incadrate in temele celor doua expozitii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: