Expozitia de fotografie “Locuri si mestesuguri” (FOTO)

Un pasionat de fotografie din Suceava aduce la Iasi locurile si mestesugurile imortalizate in mai multe regiuni ale tarii. Daniel Penciuc verniseaza pe 11 aprilie 2012, la ora 18, in galeria de arta de la parterul Moldova Mall, cea de-a doua expozitie personala, care ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin faimoase regiuni precum Maramures, Bucovina, Delta Dunarii si Muntii Apuseni.

“Locuri si mestesuguri” este genericul care reuneste 35 de fotografii (imprimate in format 30 x 45 cm), surprinse prin obiectiv in timpul hoinarelilor fotografice alaturi de renumitul artist fotograf Sorin Onisor, in intervalul noiembrie 2010 – decembrie 2011. Daniel Penciuc a mai expus lucrari la Iasi in expozitia colectiva “Marea Hoinareala”, din primavara anului trecut, expozitie gazduita tot de Moldova Mall si apoi a semnat prima expozitie personala intitulata “Locuri de poveste”.

La vernisajul de miercuri, 11 aprilie, sunt asteptati profesionistii sau amatorii scrierii cu lumina din Iasi si nu numai. Fotografiile lui Daniel Penciuc vor fi expuse in Moldova Mall pana pe 30 aprilie 2012.

Foto: Guraliuc Ioana AlexandraULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: