Expozitia de fotografie – “Locuri si mestesuguri” (FOTO)

Ne intrebam cateodata ce putem face cu timpul nostru liber in acest oras, Iasi. Ei bine, sunt multe locuri de vazut, de vizitat, de admirat, insa ceea ce mi-a atras atentia a fost minunata expozitie de fotografie intitulata “Locuri si mestesuguri”, a carei autor este Daniel Penciuc.

Imaginile sunt exceptionale si cu cat le privesti mai mult, cu atat simti ca faci parte din fiecare loc fotografiat. Fie ca “esti” in Maramures, Bucovina, Delta Dunarii sau in Muntii Apuseni, realizezi cat de frumoasa este tara noastra si ca noi toti ar trebui sa apreciem micile “locuri” pe care Romania ni le ofera, dar si marile “mestesuguri” care au facut ca aceasta tara sa prospere.

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava care aduce la Iasi locurile si mestesugurile imortalizate in mai multe regiuni ale tarii. In galeria de arta de la parterul Moldova Mall, cea de-a doua expozitie personala, acesta ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin faimoasele regiuni mentionate mai sus.

Daniel Penciuc a mai expus lucrari la Iasi in expozitia colectiva “Marea Hoinareala”, din primavara anului trecut, expozitie gazduita tot de Moldova Mall si apoi a semnat prima expozitie personala intitulata “Locuri de poveste”.

Inca aveti timp sa vizitati frumoasa expozitie in 35 de imagini deoarece fotografiile lui Daniel Penciuc vor fi expuse in Moldova Mall pana pe 30 aprilie 2012.

Autor: Gabriela Zelinca (Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi,  Comunicare si Relatii Publice – Anul I, Grupa 4)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: