Expozitia de fotografie “Lăsaţi copiii să vină la Mine”

copii la mine-expo

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, Clubul Fotografilor Iaşi si Parohia “Adormirea Maicii Domnului” – Galata Iaşi va invita la Galeria de artă a Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” – Galata sa vizitati expozitia de fotografie  “Lăsaţi copiii să vină la Mine”. Expoziţia este iniţiată de Constantin Ciofu, în cadrul evenimentelor „Săptămâna pentru familie“ – 2015, organizate de Asociaţia Familia Tradiţională şi Departamentul Pro Vita al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Expun: Nicu Apostu, Claudiu Bîrliba, Mihaela Burlacu, Ioana Chişcaru, Ramona Cioancă, Constantin Ciofu, Raluca Damian, Vasile Iacob, Larisa Maxim, Vasile Ursache, Cristian Vidraşcu, Oana Zobu. Expozitia poate fi vizitata pană duminică, 7 iunie 2015. Program de vizitare: Luni-Duminică între orele 10:00 -18:00.

Zâmbetul unui copil radiază în jur o pace pe care nu o poţi descrie în cuvinte. Când un copil plânge sau îl doare ceva, aşteaptă ca cei din jur să-l împace, să-l ocrotească şi să-l încurajeze. Cu toţii am văzut fotografii cu micuţi care se joacă sau care se confruntă cu sărăcie, acestea din urmă fiind o modalitate prin intermediul căreia s-au mediatizat unele cazuri sociale. Apoi, am văzut cu toţii fotografii ale copiilor din diferite colţuri ale lumii, care au avut de suferit de pe urma diverselor conflicte. Imaginile din cea mai frumoasă parte a vieţii unui om ne captează de obicei şi au un impact imediat asupra publicului.

Expoziţia celor 12 membri ai Clubului Fotografilor Iaşi, intitulată “Lăsaţi copiii să vină la Mine” aduce, prin intermediul celor 40 de fotografii, frânturi din viaţa copiilor. Ea se doreşte a fi un dar de Ziua Internaţională a Copilului pentru cei mici şi cei mari.

Afiş: Florin Aioanei. Partener: “Cosmos Foto Digital” – Braşov

INFO

Galeria de artă a Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”

clubulfotografiloriasi.ro

www.facebook.com/clubulfotografiloriasi

www.marsulpentrufamilie.ro

www.provitaiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Expoziţia de Fotografie „Ochiul ciclopului”, Dusa Ozolin @Galeria La Gard

Expoziția de fotografie, „Regele Mihai – O copilărie fericită”

AGERPRES la Serile Filmului Românesc 2017

Caravana de fotografie //SECVENTE 2017 ajunge la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: