Expozitia de fotografie “Lăsaţi copiii să vină la Mine”

copii la mine-expo

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, Clubul Fotografilor Iaşi si Parohia “Adormirea Maicii Domnului” – Galata Iaşi va invita la Galeria de artă a Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” – Galata sa vizitati expozitia de fotografie  “Lăsaţi copiii să vină la Mine”. Expoziţia este iniţiată de Constantin Ciofu, în cadrul evenimentelor „Săptămâna pentru familie“ – 2015, organizate de Asociaţia Familia Tradiţională şi Departamentul Pro Vita al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Expun: Nicu Apostu, Claudiu Bîrliba, Mihaela Burlacu, Ioana Chişcaru, Ramona Cioancă, Constantin Ciofu, Raluca Damian, Vasile Iacob, Larisa Maxim, Vasile Ursache, Cristian Vidraşcu, Oana Zobu. Expozitia poate fi vizitata pană duminică, 7 iunie 2015. Program de vizitare: Luni-Duminică între orele 10:00 -18:00.

Zâmbetul unui copil radiază în jur o pace pe care nu o poţi descrie în cuvinte. Când un copil plânge sau îl doare ceva, aşteaptă ca cei din jur să-l împace, să-l ocrotească şi să-l încurajeze. Cu toţii am văzut fotografii cu micuţi care se joacă sau care se confruntă cu sărăcie, acestea din urmă fiind o modalitate prin intermediul căreia s-au mediatizat unele cazuri sociale. Apoi, am văzut cu toţii fotografii ale copiilor din diferite colţuri ale lumii, care au avut de suferit de pe urma diverselor conflicte. Imaginile din cea mai frumoasă parte a vieţii unui om ne captează de obicei şi au un impact imediat asupra publicului.

Expoziţia celor 12 membri ai Clubului Fotografilor Iaşi, intitulată “Lăsaţi copiii să vină la Mine” aduce, prin intermediul celor 40 de fotografii, frânturi din viaţa copiilor. Ea se doreşte a fi un dar de Ziua Internaţională a Copilului pentru cei mici şi cei mari.

Afiş: Florin Aioanei. Partener: “Cosmos Foto Digital” – Braşov

INFO

Galeria de artă a Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”

clubulfotografiloriasi.ro

www.facebook.com/clubulfotografiloriasi

www.marsulpentrufamilie.ro

www.provitaiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: