Expoziţia de fotografie In Memoriam Constantin ”Nony” Popa, “FOTOjurnalistice”

AFIS-expozitie Constantin Popa-Nony

Ziarul Lumina, Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi si Clubul Fotografilor va invita la expoziţia de fotografie in memoriam Constantin Nony Popa, “FOTOjurnalistice”  

În contextul aniversării a zece ani de apariție neîntreruptă, Ziarul Lumina vă invită la un eveniment special –  FOTOjurnalistice, o expoziție de fotografie In Memoriam Constantin Nony Popa.

Fotoreporter cu experiență în presa ieșeană de după 1989, Constantin Popa (1967-2011), cunoscut în breaslă după pseudonimul ”Nony”, a făcut parte din echipa Ziarului Lumina încă de la începuturile acestui proiect editorial, fiind cel care a asigurat partea de ilustrație în primii aproape șapte ani de existență a cotidianului.

30 de lucrări (format 30 x 45 cm), surprinse în deplasări de reportaj, în timpul unor interviuri sau la diverse evenimente desfășurate în Iași sau în Moldova fac obiectul acestei expoziții, ce se dorește a constitui nu doar un moment de evocare, ci și o mică incursiune în ceea ce azi numim generic fotografie de presă.

Toate fotografiile expuse pot fi achiziționate, sumele strânse în urma vânzării urmând a fi direcționate spre terapia lui David Zamfirescu, un băiețel de patru ani, diagnosticat cu autism.

Perioadă: 9 martie – 16 martie 2015. Vernisaj: marți, 10 martie 2015, ora 18.30, Galeria de Artă ”Labirint” a Casei de Cultură ”Mihai Ursachi” Iași. Program de vizitare: Luni-Vineri, între orele 10:00 – 18:00.

Text redactat de Otilia Bălinişteanu. Afiş: Florin Aioanei.

Organizatori: Otilia Bălinișteanu, redactor Ziarul Lumina ; Constantin Ciofu – Clubul Fotografilor Iași. Partener: “Cosmos Foto Digital” – Braşov

INFO

Galeria de Artă ”Labirint”

Parcul Copou, Casa de Cultura ”M. Ursachi”

clubulfotografiloriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: