Expozitia de fotografie ”Daughters”, de Gina Buliga @Photo Caffe

daughters-photocaffe

Marti, 23 iunie 2015, de la ora 19:00 sunteti invitati in Photo Caffe la vernisajul expozitiei de fotografie DAUGHTERS BY Gina Buliga. Expozitia poate fi vizitata pana pe 30 iunie 2015.

Verniseaza Sorin Onisor si Ionel Onofras.

Expoziția „Expresiile copilăriei – seria Daughters” ne aduce față în față cu bucuria, cu eliberarea de griji și prejudecăți. Ne permite să ne jucăm, să zâmbim și să trăim alaturi de personajele principale din fotografii: Alexa și Maria.

A fi copil este poate cel mai frumos lucru în viață și a păstra o parte din copilărie, din curiozitate, din uimire, din bucuria lucrurilor mărunte este o artă în sine. Copilul se joaca, „se prostește”. Uneori habar nu are ce ar trebui să facă, așa că încearcă și caută direcții diferite. Dar aproape întotdeauna se simte bine cu el însuși.

Gina Buliga a descoperit cu adevărat pasiunea pentru fotografie în anul 2009. Până atunci a lucrat foarte mult cu artiștii din România, pe parte de producție. În 2009 a renunțat însă la tot pentru a merge mai departe în fotografie, pentru a face în principal ce îi place și pentru a se bucura de tot ce se întâmplă în jurul ei. Modelele ei preferate sunt chiar fetele ei, Alexa și Maria, care îi luminează viața.

Gina Buliga consideră că o fotografie bună trebuie să trezească în mintea privitorului, în prima fază, o emoție, o vibrație, o stare de bine. O fotografie bună este acel cadru pe care îți dorești să îl mai vezi și a doua oară și care îți transmite de fiecare dată parcă altceva, e acea imagine pe care îți dorești să o pui undeva unde să o vezi mereu. O fotografie bună este un cadru pe care îl descoperi de mai multe ori, care te enervează, dar care te și atrage.

INFO

Photo Caffe

Str. 14 decembrie 1989 nr. 4, Iasi

www.facebook.com/photocaffeiasi

PE ACEEASI TEMA:

ACSINTE.100, expoziția itinerantă de fotografie, ajunge pentru trei zile în Iași

„Viața și întâmplările din jurul podului de la Blejoi” – expoziţia de fotografie semnata Andrei Baciu

EXPOZIŢIA „SEARCHING FOR GOD” A LUI REMUS ŢIPLEA LA GALERIA ICR BERLIN

Expoziția de fotografie „Satul vasluian – tradiție și actualitate”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: