Expozitia de Fotografie “Crampeie”

Hunter’s Pub va invita pana pe 5 iulie, sa descoperiti prin intermediul fotografiilor, viziunea lui Ionut Tabarcea despre locuri ca Maramures, Delta Dunarii, Bucovina, valea Ariesului, Biertani.

Ionut Tabarcea are 34 de ani si este pasionat de fotografie.
“Pasiunea exprimarii fotografice zace in mine de ceva vreme, dar in lipsa unor mijloace tehnice accesibile nu prea s-a materializat foarte devreme. Fotografiez efectiv de 7 ani dar inceputul s-a realizat cu flori, gaze si incercari timide de portet. Avantul l-am luat atunci cand, printr-o intamplare norocoasa, l-am intalnit pe Sorin Onisor. Mentor si prieten ce m-a invatat sa am curajul sa vreau mai mult de la fotografie. Am invatat sa observ mai atent locurile si oamenii si sa am rabdare in asteptarea momentului decisiv. Impreuna cu alti prieteni fotografi am devenit cunoscuti drept “hoinarii lui Onisor” si in iesirile noastre fotografice am realizat o parte din fotografiile din aceasta expozitie”.

Alte activitati expozitionale: Expozitie de grup “Austria” la Centru Cultural Austriac impreuna cu Clubul fotografilor, Iasi cu , Expozitie de grup “Marea hoinareala” la Iasi, Bucuresti,

Premii: Locul III la concursul national “Fotografia document etnografic”, Cluj-Napoca, 2010

Expozitia “Crampeie” reuneste lucrari realizate in 2010 si 2011 in diverse locuri din Romania. Fiecare dintre acestea sunt o poarta, un loc de inceput, pentru o calatorie a mintii in care sa descoperim adancul frumusetii locurilor si oamenilor ce locuiesc acolo. In lumina realitatii filtrata de un ochi de artist trasataturile chipurilor si contururile peisajelor se dezvaluie in tot misterul lor invitand privitorul la relaxare si contemplare.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: