Expozitia de Fotografie „Stadt, Land…Deutschland”/ „Urban, rural … in Germania”

Centrul Cultural German Iasi va invita la vernisajul expozitiei de fotografie „Stadt, Land…Deutschland”/ „Urban, rural … in Germania”, care va avea loc miercuri, 1 februarie 2012, incepand cu ora 18:00, in incinta Centrului Cultural German Iasi.

Expozitia poate fi vizitata intre 1 si 14 februarie.

Titlul expozitiei – „Urban, rural … in Germania” – exprima un contrast intre miscare si liniste, modern si traditional. Artista fotograf Agneszka Pelka a pus fata in fata diferite motive din Germania pentru a le compara, prezentand astfel pe de o parte viata de noapte si dinamica industriala a orasului, iar pe de alta parte linistea contemplativa a spatiului rural. In ambele planuri actioneaza omul modern creandu-se astfel o imagine a Germaniei intre urbanism si viata traditionala a satului. In scopul redarii acestui contrast vor fi expuse atat fotografii care prezinta viata energica, dinamica si industrializarea orasului, cat si imagini care intruchipeaza traiul in comuniune cu natura specifice mediului rural. Fotografiile expuse prezinta imagini cu orasul Stuttgart si imprejurimile acestuia.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: