Expozitia de bijuterie contemporana si creatie vestimentara “Avantgarde”

Intre 5 si 25 martie, Galeria de Arta a Grand Hotel Traian din Iasi gazduieste expozitia cu vanzare de bijuterie contemporana si creatie vestimentara Avantgarde. Expozitia reuneste o selectie de creatii realizate de designerii ieseni Iuliana Asoltanei, Simona Semen si Cornelia Brustureanu .

Cei trei designeri expozanti : Simona Semen (designer vestimentar), Iulia Asoltanei (designer bijuterii) si Cornelia Brustureanu (designer bijuterii) ne propun un nou concept despre a face si a purta creatii unicat, aducand publicul fata in fata cu piese care pun accentul pe unicitate si autenticitate.
De la rochii  in care orice femeie se va simti ca o diva pe covorul rosu, pana la bijuterii din materiale neconventionale ce reinterpreteaza forma geometrica, dar nu isi pierd delicatetea si frumusetea, expozitia organizata in perioada 5-25 martie la Grand Hotel Traian se adreseaza tuturor iubitorilor de moda si nu numai.

Vizitatorii vor regasi la parterul Grand Hotel Traian, in Galeria de Arta, peste 30 de piese unicat, disponibile spre achizitionare.
Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 8 martie incepand cu orele 18.00.

Intrarea este libera.

5 – 25 martie, zilnic, intre orele 08:00- 22:00 (intrarea prin receptia Grand Hotel Traian).

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: