Expozitia de arte vizuale “Pictura ca poezie discreta a trecutului”

Ateneul Tatarasi va invita la miercuri, 31 august 2011, ora 1700, la vernisajul expozitiei de arte vizuale Pictura ca poezie discreta a trecutului apartinand artistei Ofelia HUTUL. Vernisajul va fi prezentat de criticul de arta Valentin CIUCA, de presedinte UAPR Iasi prof. dr. Constantin TOFAN si directorul Ateneului Tatarasi dr. Liviu BRATESCU.

Expozitia cuprinde un numar de 30 de lucrari de arta plastica avand drept tema pictura ca mod de transpunere a sentimentelor pricinuite de amintirile unor imagini de altadata. Astfel, regasim peisaje din vechiul Iasi, personaje in posturi melancolice si compozitii generate de trairile speciale ale artistei.

Ofelia Hutul, artist plastic, membru al Uniunii Artistilor Plastici Romania filiala Iasi si profesor de educatie plastica la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Iasi, are un CV bogat in expozitii personale sau de grup, in tara sau in strainatate, precum si nenumarate premii, medalii si distinctii specifice genului plastic.

Expozitia este deschisa publicului in sala Galeriile de Arta « Ateneul Tatarasi » in perioada 22 august – 30 septembrie 2011, cu program de vizitare luni – vineri, ora 9.00 – 17.00.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: