Expoziția de artă LIVIU SUHAR ’70/ 17 februarie – 17 martie 2013

Expoziția de artă LIVIU SUHAR ’70/ 17 februarie – 17 martie 2013 afis iasi Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Artă, în colaborare cu Asociația „Artă și Educație – Liviu Suhar”, vă invită în perioada 17 februarie – 17 martie 2013 să vizitați expoziția de pictură LIVIU SUHAR ’70, ce va fi deschisă la Muzeul Unirii din strada Alexandru Lăpușneanu nr. 14.

Expoziţia, intitulată sugestiv LIVIU SUHAR ’70, marchează împlinirea de către artist a vârstei de 70 de ani și cuprinde 35 de lucrări de pictură (natură statică, compoziție) din perioada 2009/2012, ce nu au mai fost expuse publicului larg.

Pictor, profesor universitar doctor , coordonator științific al Școlii Doctorale din cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design – Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, autor al mai multor volume de specialitate, membru al Uniunii Artiștilor Plastici Iași, cetățean de onoare al comunei Iacobeni – Suceava, locul nașterii artistului, și membru al CNEAA pentru artă și arhitectură, Liviu Suhar a avut numeroase expoziții personale în țară, dar și în străinătate (Elveția, Spania, Ungaria, Austria și Germania), lucrările sale regăsindu-se în colecțiile mai multor muzee naționale, precum și în colecţii private din țară și străinătate.

Vă așteptăm la vernisajul expoziției ce va avea loc duminică, 17 februarie 2013, orele 11.00, la Muzeul Unirii. Curatorul expoziției este muzeograf Valentina Druțu, șef al Muzeului de Artă.

INFO

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Artă

E-mail: contact@muzeul-moldova.ro

Web pagewww.muzeul-moldova.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: