Expozitia cu specii de plante exotice: Mesaje cu flori

Gradina Botanica organizeaza pana pe 20 martie 2011, expozitia cu specii de plante exotice MESAJE CU FLORI.

In aceasta perioada, sera expozitionala reprezinta locul de intalnire pentru specii de plante care provin din padurile tropicale si subtropicale ale Asiei si Americii de Sud sau din savanele si deserturile Africii si Americii Centrale.

In cadrul expozitiei sunt prezentate diverse specii si soiuri din colectiile de azalee si camelii, conifere dirijate in stil bonsai, precum si peperomii, begonii, fitonii, marante, crotoni, euforbii, cactusi.

In cadrul expozitiei are loc concursul de mesaje si de fotografii dedicate florilor care are scopul de a promova interesul pentru diversitatea speciilor de plante din colectiile Gradinii Botanice din Iasi.

Tema concursului invita vizitatorii la un exercitiu de imaginatie prin mesajele scrise florilor din expozitie, precum si la valorificarea cunostintelor din domeniul artei fotografice. Prin intermediul mesajelor si al fotografiilor, participantii au posibilitatea sa exprime viziunea proprie asupra elementelor vegetale.

In concurs sunt acceptate doar mesaje si fotografii originale de unic autor, care nu au mai participat la alte competitii. Participantii la concursul de mesaje au la dispozitie o banda de carton, cu dimensiunea de 300 x 50 mm. Continutul mesajului va fi in limba romana si nu trebuie sa depaseasca 30 de cuvinte. Fotografiile trebuie sa prezinte rezolutia minima de 300 dpi si dimensiunea de 3264 x 2448 pixeli. Doar fotografiile care indeplinesc aceste cerinte vor fi expediate in format jpg sau bmp, pe adresa gbot.is@uaic.ro, pana pe 20 martie 2011 (e-mailul sa nu depaseasca ca marime 10 MB).

Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor care au achitat contravaloarea biletului de intrare.

Primii 10 castigatori vor beneficia de intrare gratuita in Gradina Botanica, incepand cu luna aprilie, pana in luna decembrie 2011.

Program de vizitare: zilnic intre 9 si 16.

Bilet de intrare: 5 lei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Flavours Of Romania | Skin Resto-Bar

Cafea și praf de stele | Prăjitorul din Oz

Miss Universe România va purta la proba costum o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României

Începe Sinestezia. 5 zile dedicate artelor la Iași

1 comentariu la “Expozitia cu specii de plante exotice: Mesaje cu flori”

Scrie un comentariu: