Expozitia colectiva de fotografie ”Iluzii si aluzii”

lIluzii-si-aluzii---afis

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi si Clubul Fotografilor Iași va invita sa vizitati in perioada  11 mai 2015 – 30 mai 2015 “Iluzii și aluzii” – expoziție colectivă de fotografie deschisa la Galeria de Artă “Labirint”.

Participanţi: Ioan Apetrei, Nicu Apostu, Claudiu Bîrliba, Cristina Boengiu, Melania Cuchi, Constantin Ciobanu, Constantin Ciofu, Vlad Colotilă, Raluca Damian, Larisa Maxim, Adrian Purice, Petronela Șerbănescu, Sorin Untu, Cristian Vidrașcu, Oana Zobu

Vernisaj: Luni, 11 mai 2015 ora 18:30. Program de vizitare: Luni-Vineri între orele 8:00 – 18:00

Sexul vinde în aceasta lume mai ales prin simțul văzului și drept urmare și prin intermediul fotografiei. Umane sau non-umane, exemplele folosite sunt numeroase. O fotografie bine “construită” poate fi o… iluzie sau o aluzie suficientă pentru a crea impulsul de a achiziționa un produs. Cumpărarea impulsivă, bazată pe aluzii sexuale, devine tot mai frecventă.

Fără pretenţia de a avea o tentă ştiinţifică, expoziţia de faţă cuprinde 57 de fotografii realizate de către 15 membri ai Clubului Fotografilor Iaşi. Ea încearcă să ofere privitorului exemple non-umane care surprind prin încadrare, culoare şi formă aspecte ce “ating” vizual fizicul uman şi la nivel de intelect percepţia şi discernământul privitorului.

Expoziția încearcă să fie atât un protest cât și o perspectivă diferită asupra asaltului sexualității în viața noastră prin toate mijloacele posibile. Totul este în mintea și în inima noastră.

Dar dincolo de tot și de toate suntem Suflete! (Text realizat de Constantin Ciobanu și Claudiu Bîrliba)

Afiș realizat de Florin Aioanei. Partener: “Cosmos Foto Digital” – Braşov

INFO

Galeria de Artă ”Labirint”

Parcul Copou, Casa de Cultura ”M. Ursachi”

Web: clubulfotografiloriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: