Expozitia colectiva de arta vizuala “Ritmuri atemporale”

Focalizand miezul identitatii plastice contemporane universale, expozitia colectiva de arta vizuala “Ritmuri atemporale” este coordonata de Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi.

Evenimentul expozitional aflat la a III- a editie reuneste lucrari reprezentative de pictura, grafica, arta textila, ceramica, arta fotografica si sculptura semnate de semnate de Maestri si Numai ilustre din arta plastica contemporana.

Inscris in registrul artelor vizuale, conceptul curatorial al expozitiei “Ritmuri atemporale”- editia a III – a aduce in prim-plan si ilustreaza figurativ meditatiile structurate in doua concepte care redau tematica de arta si traditie europeana, promovand şi perpetuand spiritele autohtone şi universale ale multiculturalitatii.

Evenimentul expozitional este organizat in cadrul Festivalului international “Arta si traditia in Europa” editia a III-a si este gazduit in perioada 20 martie -10 aprilie 2012 de simezele Galeriilor de Arta “N. Tonitza” si „Cupola” ale Uniunii Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi.

Vernisajul a avut loc joi, 22 martie 2012, orele 18.00, la Galeria Cupola – U.A.P.R – Filiala Iasi.

Prezinta: referent stiintific, profesor univ. dr. Constantin Tofan, presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi, profesor univ. dr. Petru Bejan si lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Bani din cer”, in regia lui Horatiu Malaele

Sărbătoarea Vinului organizata concomitent la Bucuresti si Chisinau

NOK!NOK! / FITPTI 2018

Giuvlipen, Corp urban / FITPTI 2018

Scrie un comentariu: