Expozitia Atelierului 7zile Design de Obiect @Meru Iasi

Vă invităm la deschiderea expoziției care cuprinde creațiile de design realizate în cadrul celei de-a 4-a ediții a Atelierului 7zile Design de Obiect.  Deschiderea expoziției va avea loc miercuri, 1 februarie, ora 18:00, la Meru.

Atelierul are ca scop inițierea în procesul de design atât a viitorilor designeri, cât și a publicului, utilizatorilor. Procesul de design este unul complex și implică o gândire creativă și structurată care să permită valorificarea potențialului oferit de diversitatea materialelor și tehnologiilor actuale, menținând într-un cadru coerent, stabil și de bun simț raportul creație-producție-consumator.

Această ediție este dedicată comunității Hubrica și a beneficiat de implicarea mai multor creativi din cadrul hubului. Astfel, am testat avantajele activității într-un mediu comun de creație și lucru.
Atelierele Modelărie, WoodPoint, HandyMan, aPunct, artiștii Alexandra Floarea, Elena Ignia, Titus Ivan și designerul de produs Alexandra Ghioc au contribuit la realizarea unei ediții speciale dedicată hubului.

Ultimul pas al proiectului, Atelierul 7zile, îl reprezintă vânzarea la licitație a creațiilor, contribuind astfel la etapa finală pe care trebuie să o îndeplinească procesul de design, contactul cu utilizatorul.
Licitația are un mesaj simbolic, nu comercial, iar de această dată fondurile strânse vor merge către Hubrica, suport în implementarea proiectului de design pentru spațiul comun dedicat evenimentelor cultural-artistice și a interacțiunii cu membrii comunității extinse, societatea.

Clubul Creatorilor | Organizator. Meru Iași | Organizator. Hubrica | Hub creativ, gazda atelierului

Coordonatori: Otilia Chitic | Designer Ambiental și de Obiect, inițiator proiect; Titus Ivan | Artist Plastic; Bogdan Curteanu | Arhitect

Participanții sunt studenți sau profesioniști din zonele creative care doresc să învețe procesul de design sau să adapteze, într-un mediu creativ, cunoștințele acumulate anterior în diferite domenii conexe.

 

DESIGNerUL este de interes social. DESIGNul ne însoțește mereu, chiar dacă de cele mai multe ori nu îl recunoaștem în mediul înconjurător. Și ne influențează modul de a trăi, chiar dacă rareori identificăm factorul benefic/nonbenefic de confort sau disconfort.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/MeruIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: