Expozitia ”Amintiri suprapuse” la Galeriile Dana

Amintiri_suprapuse

Incepind de joi, 19 aprilie, iesenii pot admira expozitia de pictura a Angelei Tomaselli, “Amintiri suprapuse”. Pina pe 5 mai, iesenii pot admira tabolurile la Galeriile de Arta „Dana”, in cele doua locatii din strada Prof. Cujba, nr.17 si din str.Lapusneanu, nr. 7-9.

Bucuresteanca Angela Tomaselli expune pentru a doua oara la Iasi, cele peste 100 de lucrari din aceasta expozitie fiind rodul ultimilor zece ani de creatie. „Expozitia gazduita de Galeriile «Dana» reflecta in buna masura, prin cele cinci cicluri tematice propuse, natura meditativa si aplombul confesiv si comunicativ al artistei. (…) Un savuros amestec de poveste si delir coloristic, cind jovial si pulsind de candoare emotionala, cind grav, tensionat si strabatut de tilcuri dramatice ori ironii subversive emana din tablourile sale, precum intr-o nesfirsita saga ce se hraneste din ea insasi, recompunind secventa cu secventa, din imagini suprapuse sau succedanee, panorama unei lumi deopotriva reale si fantastice, veridice si mitice“, precizeza criticul de arta Corneliu Antim.

Vernisajul expozitiei si lansarea albumului de arta au avut loc pe 18 aprilie, de la ora 18.00, la sediul Galeriilor „Dana”. Despre acest eveniment au vorbit criticii de arta Corneliu Antim si Valentin Ciuca.

INFO

Galeriile Dana

Str. Prof. Cujba, nr 17,Iasi 

Mobil: 0770.908.208

Str. Lapusneanu, nr 7-9,Iasi

Tel./Fax: 0332.410.727

Mobil: 0740.016.275

E-mail: office@danagallery.ro

 

Autor: Alexandra Corolea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Transport public gratuit, de Ziua mondială fără mașini, dimineața, la prânz și seara

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

„Comedie cu olteni” pe Pietonalul Stefan cel Mare / ATENEUL IN ORAS

Fabrica de Scurt Metraje, editia de septembrie

Scrie un comentariu: