Expozitia absolventilor FOTO-VIDEO 2021 | Galeria de arta ”Victoria”

În intervalul 12-20 iulie 2021, la Galeria de Artă „Victoria” din Iași va avea loc “Expoziția absolvenților Foto-Video 2021”, un eveniment organizat de Specializarea Fotografie, video, procesarea computerizată a imaginii din cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Deschiderea: luni 12 iulie, ora 18.00
Galeria de Artă „Victoria”, UAPR Iași
Piața Unirii nr. 5, Iași

Expoziția oferă publicului o selecție din lucrările absolvenților studiilor de licență și master ai specializării Foto-Video, promoția 2021 și va include proiecte care utilizează imaginea fotografică și pe cea dinamică, în diferite formate artistice contemporane (proiecte fotografice, instalații video).

Cu aceasta ocazie, va fi lansat “Catalogul Absolvenților Foto-Video 2021”, publicație tiparită ce prezintă lucrările tuturor celor care au finalizat studiile de licență și de master in acest an.

Expoziția va fi deschisă în perioada 12 – 20 iulie 2021, iar accesul în galerie se va face cu respectarea condițiilor impuse de starea actuală (distanțare fizică, un număr limitat de vizitatori în galerie în același timp, mască de protecție facială obligatorie).

INFO

GALERIA DE ARTĂ ,,VICTORIA”

PIAȚA UNIRII, NR 5, IAȘI

www.facebook.com/Uniunea-Artistilor-Plastici-Din-Romania-Filiala-Iasi

uapriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: