Expozitia „Împreună” in Turnul de la Golia/ 2 – 28 februarie 2013

Expozitia „Împreună” in Turnul de la Golia/ 2 - 28 februarie 2013 afis iasi www.iasifun.roCu un număr de 58 de fotografii alb-negru si color, artiştii fotografi ieșeni Dorin Mocanu și Marius Romila, membri ai Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania (A.A.F.R.), îşi propun să aducă în faţa publicului ieşean și nu numai, o serie de lucrări reunite în expoziția ce poartă titlul “ÎMPREUNĂ” si care beneficiaza de inaltul patronaj al A.A.F.R. nr. 009/ 2013, expozitie deschisă în incinta Mănăstirii Golia, Turnul Clopotniță, et.I si II.

În susținerea acestui demers artistic Asociația Centrul de Promovare Turistică Iași a editat și un album foto ce conține cele 58 de fotografii ce fac parte din expoziția “ÎMPREUNĂ”.

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi încurajează artiștii ieșeni să folosească ca spațiu de expunere pentru lucrările lor Turnul Golia, dorind astfel ca expozițiile acestora în această locație  să devină manifestări cu tradiție și în acest mod să promovăm creația artiștilor ieșeni pentru a deveni din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea și dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” şi își propune restaurarea, protecția, conservarea şi promovarea obiectivelor turistice din județul Iaşi în vederea realizării şi dezvoltării unui turism sustenabil. (www.iasi-info.ro)

PROGRAM

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 02.02.2013- 28.02.2013, în intervalul orar:

  • 10-17 (luni-vineri)
  • 10-14(sâmbăta)

BILET

Prețul unui bilet pentru vizitarea expoziției este de 3 lei.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: