Expozitia „IERUSALIM – Lumina si Culoare”, 17 martie-9 aprilie

Ierusalim-lumina si culoare

Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi – Muzeul de Arta, in colaborare cu Comunitatea Evreilor din Iasi anunta vernisajul expozitiei „IERUSALIM – Lumina si Culoare”, a artistei Aurelia Stoie Marginean, ce va avea loc  duminica, 17 martie 2013, orele 11.00, la Muzeul Unirii din strada Alexandru Lapusneanu nr. 14.

Expoziţia, care va fi prezentata de criticul de arta Valentin Ciuca, cuprinde lucrari de acuarela, pictura si grafica realizate cu mare rafinament de artista, care surprinde frumusetea tulburatoare a Ierusalimului, pe care o reda cu o deosebita sensibilitate.

Absolventa a Academiei de Arte Vizuale „Ion Andreescu” din Cluj Napoca, membra a Uniunii Artiştilor Plastici din Romania – filiala Brasov şi a Asociaţiei Internaţionale de Arta Plastica – UNESCO, Aurelia Stoie Marginean a avut numeroase expoziţii personale, multe dintre lucrarile sale regasindu-se in muzee şi in colecţii particulare din tara şi din strainatate.

Vernisajul va fi urmat de un moment muzical sustinut de Eugenia si Remus Belicovici, solisti vocali ai Operei din Brasov, si de Dana Cretu din Iasi.

Expozitia va fi deschisa in perioada 17 martie – 9 aprilie 2013.

INFO

MUZEUL UNIRII

Str. Lapusneanu 14

Program vizitare: Marti – duminica, 10.00-17.00

www.palatulculturii.ro/muzeuunirii

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: