Expozitia „Flori de toamna“

Pentru a sarbatori cei 155 de ani de la infiintare, Gradina Botanica „Anastasie Fatu“ a Universitatii „Al.I. Cuza“ a deschis oficial duminica, 23 octombrie, incepind cu ora 11, Expozitia „Flori de Toamna“, ajunsa la cea de-a XXXV-a editie. Tot cu aceasta ocazie, in Sera Expozitionala a Botanicii a fost sustinut un concert de lucrari ale Corolei Vox Artis, coordonate de profesorul Bogdan Cojocaru. Pastrind traditia de ani de zile, pina de 20 noiembrie vor fi prezentate specii si soiuri de crizanteme, dar si forme de cultura ingrijite de specialistii de la Gradina Botanica.

Publicul vizitator este intimpinat de diversitatea cromatica a florilor, dar si de maniera inedita de utilizare a plantelor.

Iar persoanele cu dizabilitati de vedere vor gasi pe aleea destinata lor flori care impresioneaza prin mirosul lor. „In general, sint lucruri pe care le-am vazut si anul trecut, dar si noutati exotice, dovlecei si bostani cu forme ciudate, ardei in ghiveci si niste varzuci care zici ca au gheata si stelute pe ele“, a spus Maria, dupa vizitarea expozitiei. Acesta va fi deschisa zilnic, intre orele 9 si 17, pina la inchiderea stabilita pentru data de 20 noiembrie.

Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru copii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: