Expoziția „Auto Diga”/ 6 -7 octombrie 2012

Expoziția „Auto Diga”/ 6 -7 octombrie 2012

În perioada 6 – 7 octombrie 2012, Centrul Expoziţional „Moldova” Iaşi va găzdui Expoziția „AUTO DIGA”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi SC XMeditor Advertising SRL. „AUTO DIGA” reprezintă evenimentul specialiștilor auto din România, fiind combinația dintre o expoziție tehnică auto și un ciclu de conferințe tehnice pe teme de larg interes pentru cei implicați în activitatea de întreținere a autovehiculelor.

Ediţia din 2012 a expoziției va găzdui o serie de evenimente (seminarii, conferințe tehnice) organizate la Centrul Expoziţional „Moldova” care vor atrage o prezență masivă a vizitatorilor, atât din regiunea Moldovei, cât și din Transilvania sau Muntenia, și la care și-au anunțat prezența, până în acest moment, 30 de firme de profil. SC XMeditor Advertising SRL va suporta cheltuielile cu plata utilităţilor în perioada evenimentului, cheltuielile de organizare a standurilor expoziționale pentru producătorii/reprezentanții auto din județ, precum şi toate cheltuielile legate de programele artistice, catering pentru producătorii auto şi reprezentanții firmelor auto participanţi la eveniment. Consiliul Judeţean Iaşi şi Consiliul Local Iaşi vor pune la dispoziţia SC XMeditor Advertising SRL, gratuit, spaţiile necesare desfăşurării acestui eveniment la Centrul Expoziţional Moldova.

Centrul Expoziţional Moldova Iaşi este unul dintre cele mai moderne centre expoziţionale din ţară, al doilea ca mărime, după Romexpo Bucureşti. Acesta asigură un mediu propice dezvoltării contactelor de afaceri şi promovării produselor şi serviciilor proprii. În acest fel, Centrul oferă oportunitatea extinderii pieţei de distribuţie, ceea ce va însemna o creştere a cifrei de afaceri pentru firmele participante la târgurile şi expoziţiile organizate. Centrul Expozițional Moldova va găzdui și alte evenimente de amploare, iar diversitatea şi creşterea numărului de manifestări desfăşurate vor conduce, inevitabil, la dezvoltarea firmelor organizatoare, respectiv la creşterea cifrei de afaceri şi crearea de noi locuri de muncă.

PROGRAM

SAMBATA 6 OCTOMBRIE

  • 10.00 – 11.00 – Conferinta 1

Relatia service-urilor cu autoritatile si alte probleme ale service-urilor auto; Victor Balas si Daniel Schuszter

  • 12.00 – 13.00 – Conferinta 2

Solutii avansate de diagnoza si reparatii pentru sisteme de injectie; Ing Dan Rotaru

  • 13.30 – 14.00 – Conferinta 3

Prezentare concept de service Auto Crew; Ing Tamsula Gabor

DUMINICA 7 OCTOMBRIE

  • 14.30 – 15.30 – Conferinta 4

Repararea caroseriilor in 60 minute la 25° – demonstratie practica; Ing Florin Moise, ing Stan Pepene

  • 10.00 – 11.00 – Conferinta 5

Constructia, functionarea si repararea cutiilor de viteze automate – APLICATII PRACTICE; Mircea Loviste si Lucian Miclean

  • 11.30 – 12.30 – Conferinta 6

Sistemul de suspensie al autovehiculelor; Laszlo Pesti

  • 13.00 – 14.00 – Conferinta 7

Managementul atelierelor serice auto – rolul inginerului de receptie in cresterea cifrei de afaceri; Ing Daniel Schuszter

INFO

www.autodiga.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Expoziția „Auto Diga”/ 6 -7 octombrie 2012”

  1. Ada Rincea says:

    Voi fi acolo cu siguranta. Anul trecut am avut ce invata.

Scrie un comentariu: