Expo&Burn la Centrul Comercial Felicia

Ieşenii pasionaţi de maşini sunt invitaţi la Expo&Burn.  Evenimentul va avea loc pe data de 15 mai 2013, în incinta parcării Centrului Comercial FELICIA, (Baza 3), începând cu ora 10:00 şi finalizându-se la orele 22:00.

Expo&Burn este deja un eveniment cu tradiţie în rândul studenţilor şi nu numai, ajungând la ediţia a V-a, evoluând de la o ediţie la alta. Încercăm să aducem la un loc toţi pasionaţii de maşini, sportivii automobilişti şi chiar oamenii care nu au nici o înclinaţie spre ceea ce înseamnă tuning sau drift, ci sunt doar curioşi.

Evenimentul constă în mai multe probe de concurs, după cum urmează: – Expo Tuning – se împarte în mai multe categorii – tuning exterior, tuning interior, audio aftermarket, best wheels. – Traseu de îndemanare – este o probă de concurs la care se poate înscrie orice posesor de carnet de conducere valabil. – Burnout – pentru cei care vor sa facă spectacol cu mult fum, iar ca  “piesa de rezistenţă” am pregătit pentru public o demonstraţie de Drifturi, cu care vor încânta spectatorii- piloţi experimentaţi de drift.

INFO

Liga Studentilor de la Mecanica

www.facebook.com/LigaStudentilordelaMecanica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: