Expo&Burn 2017

Liga Studentilor de la Mecanica Iasi duce  traditia mai departe!! Expo&Burn ajunge anul acesta la cea de-a noua editie. Editie care se anunta la fel de surprinzatoare si captivanta, atat pentru spectatori cat si pentru concurenti.

Evenimentul cuprinde 3 probe:

  • Drift
  • Expo
  • Îndemânare

Proba de Expoziție este dedicată iubitorilor de mașini care vor să-și etaleze munca prestată ce constă în tuning. Cele mai deosebite mașini vor fi premiate, iar publicul va fi principalul juriu care va decide câstigatorii.
Va puteti inscrie AICI!

Proba de îndemânare este dedicată șoferilor amatori care doresc să-și prezinte abilitățile de conducere a mașinilor proprii pe un traseu improvizat de organizatori. Practic, cei înscriși la această probă trebuie să depășească anumite obstacole într-un timp cât mai scurt pentru a câștiga cursa.

Șoferii vor concura 1 vs. 1 pe două trasee identice și vor fi grupați după anumite criterii (capacitate cilindrică, carburant) astfel încât niciunul dintre ei să nu plece cu a două șansă. Câștigătorul va fi acel șofer care va ajunge primul la linia de finish. Câștigătorii “battle-urilor” din prima cursă se vor califica în runda următoare. Procedeul se repetă până în finală, acolo unde se va decide marele câștigător. PREȚ ÎNSCRIERE LA PROBA DE ÎNDEMÂNARE: 20 lei online sau 30 lei la locul evenimentului.
Va puteti inscrie AICI!

Asa ca, nu uitati: 29-30 aprilie 2017, intre orele 10:00 – 18:00,  Aeroportul International Iasi.

INFO

Liga Studentilor de la Mecanica

lsm-iasi.ro

www.facebook.com/mecanica.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

FOTO ABC cu fotograf Paul Padurariu!

Dream Theater aniversează 25 de ani de Images and Words prin doua spectacole în România

Street Delivery 2017 a lansat apelul de proiecte

Blanilla &The Flying Quartet @Underground The Pub

Scrie un comentariu: