Expo Sănătate din Natură

Vă invităm să participați la Ediția a II-a a Expoziției Naționale cu Vânzare – Sănătate din Natură – Iași 2019, care se va desfășura în Atriumul Palas Mall Iași, începând de joi 18 aprilie până duminică 21 aprilie, între orele 10-22.

Expo Sănătate din Natură este un eveniment care promovează produsele naturale: suplimente alimentare, cosmetice, uleiuri esențiale, ionizatoare de apă, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare, cursuri și grupuri de dezvoltare personală, psihologie și psihoterapie, terapeuți, speakeri motivationali, etc. pentru un stil de viață sănătos.

Expoziția va avea aproximativ 100 de participanți din toată țara.

Pentru asigurarea unui flux cât mai mare de vizitatori interesați de profilul expoziției, evenimentul va beneficia de promovare atât în cadrul Mall-ului, în mass-media locală (televiziune, radio, ziare, pliante) și pe Facebook.

În incinta expoziției va fi amenajată o scenă sonorizată, cu scaune unde vor putea avea loc conferințe, demonstrații, workshop-uri și momente artistice susținute de către participanți. La finalul evenimentului va avea loc Tombola cu Premii oferite de către participanții la expoziție.

Intrarea liberă.

Relații suplimentare pentru cei care vor să participe ca expozanți sau ca vizitatori la tel: 0752 152 616

INFO

www.facebook.com/Expo.Sanatate.din.Natura

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: