Expo Mineralia la Palas Mall

Doamnele și domnișoarele sunt invitate la Expo Mineralia, universul bijuteriilor și al accesoriilor din pietre prețioase și semiprețioase.

Pot alege podoabe felurite, accesorii și obiecte de decor realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, dar și din roci, flori de mină, geode, cristale sau lemn, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. Cei care vor să poarte accesorii personalizate cu piatra potrivită zodiei lor sau care pur și simplu îi încântă le pot realiza în sectorul de workshop.

Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor.

Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate, iar cei care vor să își creeze propriile accesorii, pot face asta în sectorul de workshop.

INFO

Palas Mall

zona Atrium

FB: www.facebook.com/expo-mineralia

PE ACEEASI TEMA:

Targul pentru scoala Excelsior, editia a IV-a

Reduceri de pana la 70%, vineri si sambata, la Palas si Iulius Mall

TÂRG DE ARTĂ ŞI ANTICHITĂŢI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

BagExpo, la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uratori, artificii si sampanie la Hunter’s Pub

Revelion @Aproape Unplugged la Fabrik

Revelion la Castel

Revelion La Noi

Scrie un comentariu: