Expo Mineralia la Palas Mall

Expomineralia Palas Mall

Ediția de primăvară a târgului Expomineralia îi așteaptă pe iubitorii de accesorii, la Palas Mall. Vor găsi bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase si,  in plus, pasionaţii vor descoperi prezentate stalactite din peşterile din România.

In perioada 19 – 23 aprilie 2017, Atriumul Palas Mall găzduieşte o nouă ediție a târgului de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia. Printre noutăţile prezentate se numără şi o serie de stalactite din peşterile din România, deosebit de atractive mai ales pentru copiii şi adulţii pasionaţi de speologie.

Coral, onix, rubin, chihlimbar, turcoaz, safir, jad, ametist, smarald, perle, cristale și multe alte tipuri de pietre deosebite, care îmbogățesc cercei, coliere, brățări, inele și alte bijuterii strălucitoare, se numără printre propunerile Expomineralia.

Piesele expuse vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

INFO

Palas Mall

zona Atrium

FB: www.facebook.com/expo-mineralia

PE ACEEASI TEMA:

Black Friday Friends @Palas Mall &Iulius Mall

Targul ”Fabricat in Moldova” @Palas Mall

8 martie, sarbatorit cu muzica si premii la Palas

TÂRG DE ARTĂ ŞI ANTICHITĂŢI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

PhenoMAYnia @Skye Club

BEST Training Weekend – sesiuni de training gratuite organizate pentru studenții ieșeni

Vara asta se poartă EXPERIENȚELE! Descoperă taberele inedite marca Școala de Valori.

”Personaje muzicale” – concert simfonic @ CCS Iasi

Scrie un comentariu: