Expo Imobiliaria

În luna septembrie, Expo Imobiliaria se anunța a fi cel mai important eveniment imobiliar din zona Moldovei. Organizat într-un pavilion special amenajat în Piața Palatului Culturii, în perioada 19 – 21 Septembrie, Expo Imobiliaria va pune în lumină ofertele celor mai importante companii din domeniul imobiliar ieșean și nu numai.

Expo Imobiliaria reunește oferte de locuințe, birouri și spații economice logistice ale dezvoltatorilor imobiliari și ale agențiilor imobiliare, ale serviciilor de cadastru, ale băncilor, ale companiilor de asigurări, ale furnizorilor de produse și servicii pentru amenajări exterioare, dar și ale altor companii de profil din domeniul imobiliar.

Expozanții vor avea posibilitatea de a intra în legătura directă cu publicul interesat de achiziționarea unei noi locuințe, de a-și consolida imaginea și de a-și promova proiectele dedicate sectorului imobiliar. Evenimentul este conceput şi construit pe ideea de a crea o platformă de oportunităţi şi business networking pentru antreprenorii din domeniul imobiliar. Mai mult, cei interesați vor putea participa la prezentări ale proiectelor imobiliare promovate dar și la conferințe și dezbateri pe teme de interes comun actorilor din domeniu.

INSCRIERE

Înscrierile la târg sunt încă în derulare. Pentru participare și alegerea spațiului expozițional ne puteți contacta la numărul de telefon 0232 267 833 sau pe adresa de e-mail office.b2bagency@gmail.com.

INFO

Expo Imobiliaria

B2B AGENCY Iași

Str. Costache Negruzzi, nr. 8

Tel./Fax: 0232.267.833

Mob: 0766 704 668

Email: office.b2bagency@gmail.com

PE ACEEASI TEMA:

Târgul Produselor Turcesti

Expoziția „Potențial și abis II”a artiștilor Mircea Roman și Florentina Voichi

Expoziția „Colecții și colecționari: Donația prof. univ. dr. Aldea Adrian-Sorin și dr. Aldea Rodica”, la Palatul Culturii Iași

Medieval fashions: piese și accesorii vestimentare de la Biserica Sfântu Sava

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Urma | Cinema Ateneu

Tinutul | Cinema Ateneu

Acasă | Cinema Ateneu

Gabriel Croitoru şi Vioara lui Enescu cântă în trei oraşe din Moldova în turneul aniversar Beethoven 250

1 comentariu la “Expo Imobiliaria”

  1. Iuliana says:

    Cea mai mare teapă către Consiliul Județean Sibiu a dat-o Presedintele PDL Iasi Adrian Acostoaie. Pe site aveți documentele. Tot un târg a organizat și acolo. Sumele restante cumulate ale firmelor Ad Media Group și B2B Agency depășesc 80% din totalul tuturor celorlalte firme la un loc.

Scrie un comentariu: