Expo Iasi Palas Mariage, 16-18 noiembrie

expo_iasi_palas_mariage

Palas Mall va gazdui in perioada 16-18 noiembrie 2012 expozitia dedicata nuntilor EXPO IASI PALAS MARIAGE. Evenimentul se va incadra perfect in conceptul lifestyle center al complexului PALAS MALL.

Impunatoarea constructie si designul somptuos va oferi expozantilor spatiul necesar pentru cea mai pretentioasa manifestare in domeniu si va contribui decisiv la succesul evenimentului.

Expozitia va ocupa spatiul central din cadrul complexului PALAS MALL – mai exact  Atrium Are – si va aduce in atentia vizitatorilor tendintele anului 2013 in domeniu, tendinte vor fi lansate in spectacolele de moda ce se vor desfasura pe scena special amenajata. Spectacolele vor include si demonstratii de dans sportiv si lectii gratuite de dansuri de societate.

Expozitia va fi destinata atat mirilor anului 2013 cat si cuplurilor care se vor logodi cu prilejul Craciunului  si Anului Nou, avand posibilitatea de a cumpara vestimentatii elegante, rezerva o masa festiva de Craciun , Revelion, sau excursii cu destinatii diferite , de la cele exotice pana la cele traditionale in munti.

Vizitatorii vor avea la dispozitie de la traditionalele rochii de mireasa, costume de mire, verighete pana la cadouri de nunta si chiar mobila-dormitoare.

EXPOZANTI

expoiasipalasmariage participanti

INFO

www.facebook.com/sensomodels

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: