Expo & Burn la Aeroportul Iasi

Se anunță mult fum, multă adrenalină, multe suprize și multe mașini frumoase! Nu vă faceți planuri pentru primul weekend din Octombrie (6-7 octombrie), piloți profesioniști din Campionatul Național de Drift vin la Iași, la Expo&Burn – ediția 10, pentru a crea un spectacol automobilistic de calitate

Expo&Burn, evenimentul de suflet al Ligii Studenților de la Mecanică, devenit tradiție pentru iubitorii de cai de putere, se va desfășura pe IASI Airport, într-un cadru organizat pentru spectacol. În 2017, au reușit să adune peste 15.000 de spectatori, zeci de pasionați de tunning și 10 piloți de drift. Anul acesta, pretențiile cresc, iar ei, L.S.M, promit să bata orice record al acestui eveniment.

Expo&Burn se află deja la cea de-a X-a ediţie, iar în cele două zile, cu începere de la ora 12.00, Aeroportul Iasi va găzdui un adevarat spectacol pentru împătimiţii de viteză şi automobilism.

Manifestarile vor debuta sâmbătă, de la ora 12.00, cu Demonstraţii de drift, urmând ca, de la ora 14.00, partenerii evenimentului să ofere o serie de surprize celor prezenţi, urmate de la ora 15.00 cu alte sesiuni de drift.

Ziua a doua începe tot de la ora 12.00, cu noi demonstraţii de îndemânare la volan, urmate de la ora 14.00 cu prezentarea maşinilor de la proba de expoziţie, evenimentul încheindu-se cu alte demonstraţii de drift si momente ale sponsorilor si partenerilor.

INFO

Liga Studenților de la Mecanică

www.lsm-iasi.ro

www.facebook.com/lsmiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: