Expo & Burn, 17-18 mai 2014

Liga Studentilor de la Mecanica (L.S.M. Iasi) impreuna cu Stud Pass si in stransa colaborare cu Centrul Comercial FELICIA au deosebita placere de a va invita in perioada 17 – 18 mai 2014 incepand cu ora 10:00 la cea de a VI-a editie a evenimentului Expo&Burn, care va avea loc in parcarea Centrului Comercial FELICIA.

Cand spunem Expo&Burn, ne referim la un concept care uneste toti pasionatii de tuning si iubitori ai motorsportului, dar in acelasi timp ne referim la un eveniment cu traditie care a ajuns la cea de-a 6-a editie, tocmai din cauza pasiunii si devotamentului organizatorilor.   Acest proiect a ajuns in foarte scurt timp sa fie recunoscut la nivel national si este in continua dezvoltare. Unii dintre cei mai buni piloti din Romania, au participat la acest eveniment si asta nu a facut decat sa demonstreze ca organizatorii Expo&Burn dau dovada de profesionalism.

Asiguram pe langa deja celebrele expozitii de tuning si demonstratii de drift, un concurs de indemanare, unde cei interesati, vor putea sa isi testeze atat propriile limite, cat si pe cele ale masinii, intr-un mediu sigur si legal, promovand astfel si siguranta rutiera atat de importanta. Motorsportul inseamna lupta cu secundele, inseamna performanta, concentrare, determinaresi precizie. Lupta cu secundele inseamna viteza, iar viteza inseamna risc. In motorsport, riscul este diminuat prin reguli, prin organizare, prin elemente stricte de securitate.

EXPO&BURN 2014

Expo&Burn este structurat in asa fel incat sa multumeasca atat spectatorii cat si pe cei care vor sa participe activ la eveniment, motiv pentru care puteti participa la urmatoarele probe:

  • Expo TuningAuto-Moto

Expozitie de motociclete si masini modificate KIT EXTERIOR, INTERIOR, AUDIO, JANTE.
In cadrul acestei probe, concurentii isi vor etala masinile si vor prezenta modificarile aduse acestora, urmand ca jurizarea sa se faca de catre public, mai putin la proba audio, unde departajarea  se va face prin masurarea decibelilelor cu ajutorul aparaturii de specialitate.

  • Tandem Driving Skills

Intr-un mediu sigur si legal, adrenalina doritorilor de senzatii tari poate sa fie consumata pe un traseu de indemanare, care va forta soferii sa dea tot ce e mai bun pentru a isi asigura o pozitie fruntasa in clasamentul celor mai priceputi soferi.

  • Demo Drift/Burnout

Dau startul probei Demo Drift/Burnout piloti cu experienta. Demonstratiile acestora vor fi pe gustul tuturor amatorilor de drift si nu numai.

Siguranta este prioritatea noastra numarul 1 in organizarea acestui eveniment. In acest sens, ne-am luat toate masurile de precautie necesare desfasurarii evenimentului in cele mai bune conditii

INFO

Expo & Burn 2014

Event Facebook

Liga Studentilor la Mecanica din Iasi

www.lsm-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: