Expo Animalpark: târg destinat animalelor de companie, bunuri și servicii pentru creșterea și îngrijirea lor/ 21 – 23 septembrie 2012

afis Expo Animalpark: târg destinat animalelor de companie, bunuri și servicii pentru creșterea și îngrijirea lor, 21 - 23 septembrie 2012

Compania B2B Agency SRL din Iași, specializată în organizarea de evenimente de afaceri, cu o experiență de peste 6 ani și 100 de evenimente pe piața târgurilor și expozițiilor din România, în parteneriat cu  Iulius Mall, organizează a doua ediție a  EXPO ANIMALPARK – Singurul târg destinat animalelor de companie, bunurilor și serviciilor pentru creșterea și îngrijirea lor, ce se va desfășura la Iași, în perioada 21 – 23 septembrie 2012, în  Pavilionul din Parcarea Iulius Mall din Iași.

Expo AnimalPARK va reuni pe parcursul a 3 zile firme specializate în nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie și de curte, instituții de învățământ din domeniu, specialiști, alături de cei mai importanți crescători de animale.

Vizitatorii vor avea ocazia să admire variate exemplare de CÂINI, PISICI, IEPURI, HAMSTERI ȘI PORCI DE GUINEEA, FAZANI, STRUȚI, PĂUNI, PONEI, CAI DE RASĂ, dar și PĂSĂRI DE CURTE, PORUMBEI, PĂSĂRI EXOTICE, PEȘTI, REPTILE, TARANTULE, SCORPIONI.

Expoziția este CU VÂNZARE și va fi  deschisă în intervalul orar 10.00 – 19.00, în fiecare din cele 3 zile.

Bilete

Accesul la expoziție se va face pe bază de bilet de intrare. Prețul unui bilet de intrare este de 4 LEI / persoană. Copii sub 7 ani beneficiază de intrare GRATUITĂ, însoțiți de 1 părinte. Pentru grupuri organizate de copii se percepe o taxă de intrare de 2 LEI/ copil.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: