Expeditia Verde

 

Renault lanseaza Expeditia Verde – o initiativa integrata in platforma Renault Eco 2.

Pe parcursul a 4 saptamani, 4 dintre cei mai importanti bloggeri din Romania, Cristi “Chinezu” Birta ( Bucuresti), Andrei Crivat ( Timisoara), Ovidiu Eftimie ( Brasov) si Marius Sescu ( Iasi), se vor intrece in a descoperi elementele eco din orasele in care locuiesc! Publicul isi va putea sustine bloggerul preferat oferind indicii sau chiar implicandu-se direct la rezolvarea sarcinilor.

Renault Clio – partenerul bloggerilor in Expeditia Verde

Partenerul bloggerilor va fi un Renault Clio cu motor 1,5 dCi 75 CP, un model cu un consum extrem de mic, de doar 3,5 litri/100 km extraurban sau 4 litri/100 km pentru un ciclu mixt (urban si extraurban). Cu un nivel de emisii de CO2 de numai 106 g CO2/km, Clio este o masina prietenoasa cu mediul inconjurator!

Fiecare saptamana aduce o noua provocare!

Prima etapa (13 iunie – 19 iunie) ii provoaca pe bloggeri sa descopere parcurile si spatiile verzi amenajate din orasele lor. O misiune grea? Nici pe departe cu sustinerea fanilor!

A doua etapa ( 20 iunie – 26 iunie) va permite bloggerilor sa descopere elementele eco din orasele in care locuiesc: centre de reciclare, parcari de biciclete, panouri solare. Am omis ceva? Cu siguranta, publicul ii va ajuta pe concurenti cu indicii, iar orasele verzi vor fi usor re-descoperite!

Urmatoarea proba ( 27 iunie – 3 iulie) implica OAMENI! Oameni cu suflet si constiinta eco. Parteneriatul Renault & Let’s Do It Romania ofera sansa bloggerilor sa atraga cat mai multi sustinatori si sa ajute la cartarea unei zone din Romania!

In ultima saptamana ( 4 iulie – 10 iulie) concurentii vor porni in cea mai mare expeditie eco a anului, intr-un tur al Romaniei, la bordul Clio! Cei 4 vor vor trece prin toate orasele din competitie, cucerind noi teritorii prin raspunsuri corecte la indiciile primite. Cel care va rezolva probele si va parcurge cel mai rapid drumul, cu cel mai mic consum de combustibil, va fi desemnat castigator.

Campionul eco!

Castigatorul va fi ales in functie de elementele eco descoperite, de consumul de carburant si de numarul de sustinatori atrasi!

Fii alaturi de noi!

Urmareste-ne on-line si sustine-ti bloggerul preferat! Fii activ, alatura-te Expeditiei pe www.expeditia-verde.ro sau pe Facebook si surprizele nu vor intarzia sa apara chiar si pentru tine!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: